MMD underviser udnævnt til Videnskabernes Selskab

Stort tillykke til Majken Schultz som netop er blevet optaget i Det Kongelige Danske Videnskabernes Selskab.

01/06/2015

Majken Schultz er optaget i Det Kongelige Danske Videnskabernes Selskab

Majken Schultz er professor i organisation på CBS og en af de bærende kræfter på MMD uddannelsen, hvor hun underviser på andet semester i ledelse af samspillet mellem organisationers kultur, identitet og image. Inden for dette forskningsfelt har hun skrevet flere bøger og lavet en række flerårige undersøgelser af danske virksomheder blandt andre LEGO, Bang & Olufsen, hvor hun nu er medlem af bestyrelsen, og senest Carlsberg.

I mere end 250 år har medlemmer af den videnskabelige elite mødtes i Det Kongelige Danske Videnskabernes Selskab (i daglig tale Videnskabernes Selskab). Der er 250 danske og 250 udenlandske medlemmer, og det er dette selskab, som Majken Schultz er blevet medlem af. "Nogle priser får man, fordi man har nået en vis position eller alder. Men det her er en særlig anerkendelse. Der er en lang valgproces med mange mulige kandidater, så det er et meget finere måleøje", siger Majken. Kun ca. 9 pct. af medlemmerne i Videnskabernes selskab er indtil videre kvinder. Udnævnelsen af Majken er en flot og passende anerkendelse af Majken Schultz forskning, af CBS og af kvinder i forskning. "Jeg ser det som en anerkendelse af, at CBS leverer et værdigt forskningsbidrag. Tidligere har CBS ikke været anset som en del af det gode selskab af de gamle, fine universiteter. Men min og andre CBS-forskeres udnævnelser peger på, at det er ændret", siger Majken Schultz.

Flere mandlige CBS-professorer er allerede medlemmer af Videnskabernes Selskab: Alan Irwin fra Institut for Organisation, David Lando fra Institut for Finansiering, Michael Herslund fra Department of International Business Communication og Per Øhrgaard fra Department of Business and Politics.

Genoplev uddrag af Majken Schultz oplæg på MMD konference, "Co-creation mellem virksomheder og kunder og implikationer for ledelse": http://www.cbs.dk/efteruddannelse/mastermba-uddannelser/master-of-manage...

Sidst opdateret: Master of Management Development // 01/06/2015