MMD Refleksion Nyhedsbrev #35

MMD har meget at glæde sig over. Læs MMD Refleksion #35 som bl.a. introducerer nye videoer om ledelse i relationer og omtale af MMD i pressen.

19/12/2014

Jule-nyhedsbrev fra MMD.

  • MMD har meget at glæde sig over. Fejring af et fantastisk MMD hold som netop er dimitteret og velkommen til 42 nye MMD studerende, som mødes første gang i januar. Efter en intensiv optagelsesproces med historisk stor interesse for MMD uddannelsen. 
  • Hvor skal man som leder satse sin opmærksomhed for at sikre virksomheden succes og livskraft? Sådan lød optakten til MMD’s ledelseskonference 2014 på Nationalmuseet. Hør eller genhør højdepunkterne fra de fire oplæg samt indtryk og udbytte af dagen fra deltagerne.
  • "Det er herligt, at medarbejdere ikke gør, hvad der forventes. Det er udtryk for at de bruger deres sunde fornuft, når der kommer åndssvage topstyrede topmål. Ikke fordi de er illoyale, men folk gør det, de mener giver mening" læs interview med Jan Molin i Berlingske Business.
  • "Man kan optimere sin virksomhed i utrolige mængder, hvis man bruger enkle hverdagsrutiner til at skabe en arbejdsplads, hvor folk får lov til at blomstre"læs interview med Jane Dutton i Børsen Executive

MMD ønsker alle God Jul og Godt Nytår! 

Abonner på MMD Refleksion Nyhedsbrevet 

Send en mail med til os med dit navn & e-mail, gerne også titel og navn på den organisation, hvor du er ansat. 

Sidst opdateret: Master of Management Development // 14/01/2015