CBS kåret som nr. ét i verden

06/11/2014

GODT GÅET!

CBS er i 2014 kåret som nummer ét i Vesteuropa og nummer ét i verden på Eduniversals ranking af business schools.

CBS har et internationalt omdømme helt i top. Det er syvende år i træk at CBS opnår topplacering i denne ranking som foretages af dekaner fra 1.000 business schools verden over.

I takketalen siger lektor Sven Bislev fra CBS' Institut for Interkulturel Kommunikation og Ledelse:

"Grunden til, at vi klarer os så godt, er den mangfoldighedsstrategi vi konsekvent har forfulgt i de sidste 25 år: åbenhed mod globaliseringen, inddragelse af flere akademiske discipliner, udvikling af samarbejde med andre institutioner. Det positive resultat af denne politik består først og fremmest i, at den tiltrækker dygtige, interesserede, aktive og og engagerede studerende. Jeg tilegner således prisen til vore studerende, som er vor største ressource og som gang på gang får internationale dekaner til at tale pænt om os."

Sidst opdateret: Master of Management Development // 06/11/2014