HD2 Supply Chain Management

HD2 i Supply Chain Management (SCM) udstyrer dig med de rette kompetencer til at orkestrere værdiskabelse på tværs af hele forsyningskæden. Vi tilbyder dig den rette sammensætning af kvalitative og kvantitative værktøjer til at udvikle din ekspertise indenfor supply chain management! Supply Chain Management uddannelsen udbydes kun på engelsk.

 
 

HD2 Supply Chain Management

Forsyningskæder udgør rygraden i den globale industri. De er forbindelsen mellem leverandører, producenter, detailhandlere, service udbydere og forbrugere. I dagens forretningsverden er det ikke enkeltvirksomheder, der skaber konkurrencefordele, men de globale forsyningskæder, de er en del af. Supply chain management nedbryder grænserne mellem drift, logistik, indkøb, it og strategisk ledelse – såvel indenfor som imellem virksomheder.

Ledere, der håndterer forsyningskæden, i det 21. århundrede er både specialister indenfor deres funktionelle områder (drift, logistik og indkøb) og generalister, der er i stand til at forbinde ledene mellem strategi, processer, data og performance. De er bindeleddet i en virksomhed ”spiders in the web”,  hvilket giver dem både et godt overblik over hele virksomheden og gode karrieremuligheder på tværs af virksomheden.
Programmet er målrette til dig der arbejder I produktionsvirksomhederne såvel som i servicevirksomhederne.

Rollen som leder af forsyningskæden er blevet mere central: Nuværende eller tidligere administrerende direktører fra førende virksomheder som Apple, General Motors, Lego, Mærsk eller Procter & Gamble og mange service virksomheder har alle en baggrund indenfor drift og supply chain management.

Kompetencer og karriere

HD i Supply Chain Management giver dig den rette blanding af strategisk beslutningstagning, kritisk tænkning, problemløsning, processtyring, forretningsanalyse og personaleledelse.

Supply Chain Management er af høj værdi for ledere, der sigter efter at udvide og udbygge deres personlige værktøjskasse. Du udvikler dine kompetencer og færdigheder indenfor områder som:

 • ledelse
 • design af forretningsprocesser og automatisering
 • dataanalyse
 • netværksdesign
 • strategisk ledelse
 • bæredygtighed og social ansvarlighed
 • lean ledelse
 • specialiseret viden (drift, logistik og indkøb)
 • forhandling og relationel ledelse
 • digitalisesring
 • softwareværktøjer
 • planlægning

HD i Supply Chain Management giver dig også mulighed for at vælge mellem forskellige specialiseringer.

Det får din arbejdsgiver du af det og karriere

HD programmet er en forskningsbaseret uddannelse, hvor du bliver i stand til at udvikle løsninger til forretnings udfordringer. Igennem forløbet vil du lære forskellige metoder, koncepter samt en god sammensætning af værktøjer. Programmet er løbende opdateret så det følger den nyeste praksis og de nyeste trends.

Desuden kvalificerer HD2 Supply Chain Management dig til at læse videre på cand.merc. eller masteruddannelse og derved tage et yderligere skridt frem i din karriere.

Vil du vide mere?

En gang om året afholdes der Åbent Hus med det formål at give dig al den information du behøver, for at kunne træffe dit valg om efteruddannelse. Hold dig orienteret om disse arrangementer på Åbent Hus-siden her

Sidst opdateret: Department of Operations Management // 16/03/2020

Fact Box

The entire programme is taught in English
Number of students: Approximately 80 students
Average age: 33 years
Gender distribution: 35% women and 65% men (at the 2019 Admission)