Nyheder


 
 • 28.12.2016

  HD-uddannelsen rammes ikke af uddannelsesloft

  I det nye år vil det ikke længere være muligt at tage mere end en videregående uddannelse. Det nye uddannelsesloft gælder dog ikke de åbne uddannelser, hvilket indbefatter HD-uddannelserne.
 • 15.09.2015

  Ny studieleder på HD uddannelsen

  Kim Sundtoft Hald tiltræder som ny studieleder for HD uddannelsen på CBS den 11. september 2015. Han kommer fra en stilling som studiekoordinator af HD uddannelsen i Supply Chain Management. Han afløser Michael Andersen, der har været studieleder på HD uddannelsen de sidste fem år.
 • 14.08.2014

  Da 4 HD-regnedrenge fra CBS mødte baby

  Fire unge mandlige HD-studerende fra CBS tilbragte det seneste semester blandt babyer, sutteflasker og højgravide kvinder på Hvidovre Hospitals fødegang. Her har deres Action Learning Project optimeret ressourcerne i forbindelse med de mange sommerferiefødsler og dermed bedret arbejdsforholdene.
 • 03.07.2013

  Sæt turbo på karrieren med en hurtigere HD

  Mange af de allertungeste ledere i Danmark har en HD stående på cv’et. Nu kan man som noget nyt, efter sommerferien, tage 1. del af HD på et år imod de normale to år – og få hurtigere gang i karrieren.
 • 28.06.2013

  Master- og HD-uddannelser giver karriereløft og højere løn

  Mere end 75 procent CBS-dimittender har oplevet et karriereløft som konsekvens af deres master eller HD-uddannelse og 41 procent har fået et lønløft som følge af deres efteruddannelse. Det viser nye undersøgelser fra CBS, som også påviser, at master og HD-uddannede øger produktiviteten i virksomheder.