HD1

Selvstudium

Som selvstuderende på HD1 modtager du ikke nogen form for undervisning, ligesom du heller ikke har ret til vejledning eller mulighed for at aflevere og få rettet hjemmeopgaver. Du betaler altså udelukkende for retten til at deltage i eksamen.

 

Adgangskrav

Som selvstuderende skal du ikke opfylde de adgangskrav, der gælder for fremmøde eller online studerende på HD1. Du kan derfor tilmelde dig til eksamen i et eller flere kurser på HD1, uanset hvilken uddannelsesmæssig baggrund du har.

Hvis du ikke gennem tidligere uddannelse har opnået et vist kendskab til kurserne på HD1, anbefaler vi, at du vælger fremmøde eller online studium, som er med undervisning.

Du skal være opmærksom på, at du ikke kan blive tilmeldt selvstudium / eksamen i et kursus, som du i samme studieår har været tilmeldt med undervisning.

Tilmeldingsblanket

Her finder du tilmeldingsblanketten til selvstudium.

PDF iconTilmelding til Selvstudium 2019/2020

Som selvstuderende kan du frit vælge, om du ønsker at blive tilmeldt studieårets ordinære eksamen eller syge-/omprøven. Du skal blot være opmærksom på, at der ikke afholdes syge-/omprøve for syge-/omprøven.

Blanketten sender du pr. mail til: hd1@cbs.dk

OBS! Hvis du allerede er indskrevet på HD1, behøver du ikke at underskrive blanketten, så længe du sender den via din egen CBSmail.

Selvstuderende bliver tidligst tilmeldt i september, og du modtager derfor først bekræftelse på modtagelse og tilmelding derefter.

Priser for selvstudium

Som selvstuderende tilmelder dig og betaler per eksamensforsøg. 

Betalingsfristen for selvstudium er kl. 12.00 otte dage inden eksamensdatoen.

PDF iconPrisliste - selvstudium 2019/2020

Pensum

PDF iconPensum HD1 2019/2020

 

 

Sidst opdateret: HD 1.del // 24/02/2020

Kontakt HD1

HD1 sekretariatet
Dalgas Have 15, 2V019
2000 Frederiksberg
Tlf: 3815 2750
E-mail: hd1@cbs.dk

Følg Os

Følg os på Facebook og få et unikt indblik i HD-uddannelsen på CBS gennem personlige interviews med nuværende studerende, gode råd fra studievejlederen til, hvordan du kombinerer et travlt studie- og arbejdsliv, samt links til relevante artikler, der kan hjælpe dig et skridt videre i beslutningen om at tage en efteruddannelse.

Link til HD's facebook Link til HD's LinkedIn Link til HD's Instagram