Nyheder


 
 • 28.12.2016

  HD-uddannelsen rammes ikke af uddannelsesloft

  I det nye år vil det ikke længere være muligt at tage mere end en videregående uddannelse. Det nye uddannelsesloft gælder dog ikke de åbne uddannelser, hvilket indbefatter HD-uddannelserne.
 • 15.09.2015

  Ny studieleder på HD uddannelsen

  Kim Sundtoft Hald tiltræder som ny studieleder for HD uddannelsen på CBS den 11. september 2015. Han kommer fra en stilling som studiekoordinator af HD uddannelsen i Supply Chain Management. Han afløser Michael Andersen, der har været studieleder på HD uddannelsen de sidste fem år.
 • 10.03.2015

  Kasper fik 12 til online eksamen

  Flere og flere HD-studerende søger ud af undervisningslokalet og ind på online studier. Kasper Jørgensen er en af dem, der har læst HD 1. del online studium. Nu er han både et 12-tal og en positiv oplevelse rigere. "Det er ligesom at skype med familie og venner. Der er bare lidt mere på spil", siger han.
 • 14.08.2014

  Da 4 HD-regnedrenge fra CBS mødte baby

  Fire unge mandlige HD-studerende fra CBS tilbragte det seneste semester blandt babyer, sutteflasker og højgravide kvinder på Hvidovre Hospitals fødegang. Her har deres Action Learning Project optimeret ressourcerne i forbindelse med de mange sommerferiefødsler og dermed bedret arbejdsforholdene.
 • 02.04.2014

  Alenemor på HD-studiet: “Bare spring ud i det”

  Bekymringen for en tilværelse med både børn, job og et krævende studium afholder mange fra at realisere drømmen om at læse videre. Lenette er en af dem, der valgte at trodse advarslerne, selvom hun er alene med sin datter på ni år. Nu er hun snart færdig med HD 1. del online studiet, og hendes råd til andre, der har lysten, er: “Spring ud i det. Det kan sagtens lade sig gøre.”
 • 13.03.2014

  Inspiration på tværs af brancher

  Hvis du tror, at HD-uddannelsen kun er for revisorer og bankansatte, kan du godt tro om igen. Både ansatte i den private og i den offentlige sektor kan få stor gavn af de fag, HD-uddannelsen tilbyder. Mangfoldigheden blandt de studerende er en af uddannelsens helt store styrker, mener to studerende.
 • 03.07.2013

  Sæt turbo på karrieren med en hurtigere HD

  Mange af de allertungeste ledere i Danmark har en HD stående på cv’et. Nu kan man som noget nyt, efter sommerferien, tage 1. del af HD på et år imod de normale to år – og få hurtigere gang i karrieren.

Sider