HD Alumni

HD Alumni er for dig, som læser eller har læst HD på CBS. Som en del af HD Alumni får du invitationer til morgenmøder og gå-hjem-møder med højaktuelt fagligt indhold.

HD Alumni

hdalumni

Hvilken værdi tilfører HD Alumni dig?

HD Alumni giver dig de bedste forudsætninger for, at holde dig opdateret på aktuelle emner, som er vigtige for din virksomhed. Det kan f.eks. være innovation, partnerskaber, vækst, driftsledelse, forretningsudvikling og meget andet. Vi sørger for, at du får leveret denne viden fra de skarpeste hjerner i erhvervslivet kombineret med den nyeste forskning på CBS. Det er din garanti for, at du altid har et nuanceret og fagligt perspektiv på aktuelle emner, som du kan bringe i spil i din virksomhed.

Dine fordele

Fordelen ved at være en del af HD Alumni er, at du løbene får:

 • Invitationer til morgenmøder og gå-hjem-møder med højaktuelt fagligt indhold
 • Faglig opdatering på forretningskritiske emner
 • Mulighed for at udbygge dit netværk med andre HD-studerende eller HD-alumner i vores LinkedIn-gruppe

Tilmeld dig her

Er du HD-studerende eller HD-alumne, kan du tilmelde dig via linket: HD Alumni 
Når du tilmelder dig netværket får du automatisk løbende invitationer til kommende arrangementer.

Arrangementer i 2018

 • Torsdag den 13. september:     Professionel vækstkapital – i virksomhedens forskellige stadier
  Kom og hør Claus Stenbæk tale om hvordan man gør sin virksomhed investeringsmoden for investeringsselskaber, og hvilke muligheder virksomheden har for at tiltrække vækstkapital på forskellige tidspunkter i dens udvikling. Claus er Founding Partner i Keyhaven Capital Partners og ansvarlig for at lede investeringer for over 10 milliarder kroner siden 2004. Claus er næstformand for bestyrelsen for DARAG Group Limited og formand for Novation Tech SpA og People Like Us som han vil tale om. Claus vil tage udgangspunkt i entreprenørskab, hvordan kommer man i gang, og videre. Han vil berøre spørgsmålene for, hvad der er den rette struktur på forskellige tidspunkter i en virksomheds udvikling, og hvorfor – hvad har man behov for udover kapital etc.
   
 • Torsdag den 1. november:     Strategiimplementering – et spørgsmål om oversættelse og historiefortælling
  Kom og hør Søren Strunk-Sørensen, Senior Advisor, Hildebrandt & Brandi og Søren Obed Madsen, Adjunkt, CBS tale om, hvordan du bedst kan tilrettelægge implementering af din organisations nye strategi, så dine kollegaer og medarbejdere forstår den, hvorfor og hvordan den skal udføres.
  For Søren Strunk-Sørensen drejer strategieksekvering sig om at få nogen til at gøre noget andet, noget mere, noget mindre end de plejer – og derfor stiller det store krav til den strategiske historiefortælling, formulering og ikke mindst involvering.
  Søren Obed Madsen, vil give sit bud på sin nyeste forskning, der bygger på sin praktiske erfaring og seneste forskning på, hvordan du som leder (forandringsagent) kan ”oversætte” strategien for dine kollegaer, så de forstår den. Begge oplægsholdere vil afslutte med tre gode råd, hvordan du kan gå hjem i den organisation og arbejde med oversættelse af din organisations strategi, så dine kollegaer og medarbejdere forstår den.
   
 • Torsdag den 15. november:     Danske virksomheder kan øge deres e-eksport via online markedspladser
  Kom og hør om de første resultater om hvordan Danske virksomheder bliver bedre til at drive eksportsalg via digitale kanaler fx. på online markedspladser. CBS har i samarbejde med Dansk Industri støttet af Industriens Fond igangsat et e-eksport projekt med fokus på at øge virksomhedernes kompetencer og færdigheder, til at engagere sig i e-eksport. Projektet vil blive præsenteret og en virksomhed vil præsentere deres resultater og hvordan de kom i gang med e-eksport.
   
 • Dato ikke fastlagt >:     Nordeas investeringsprofil bag sammensætning af porteføljer til privatkunder
  Steen Winther Blindum, Ph.D. Chefstrateg Nordea taler omflere aspekter af fx investeringsuniverset af aktivklasser, risikostyring, aktive kontra passive produkter, alternative og/eller likvide aktiver, investeringshorisont, risikoaversion etc.
 
 

Tilmeld dig HD Alumni på LinkedIn og udbyg dit netværk

Tilmeld dig vores LinkedIn-gruppe for nuværende HD-studerende og HD-alumner, og bliv en del af det faglige netværk på HD. Her kan du engagerer dig  i diskussioner, udbygge dit netværk m.m.

 

Her kan du se PowerPoint-præsentationer fra tidligere events i efteråret 2018:

 

Link til: HD Alumni-gruppen på LinkedIn

 

Sidst opdateret: HD 1.del // 01/11/2018