Ny studieleder på HD uddannelsen

Kim Sundtoft Hald tiltræder som ny studieleder for HD uddannelsen på CBS den 11. september 2015. Han kommer fra en stilling som studiekoordinator af HD uddannelsen i Supply Chain Management. Han afløser Michael Andersen, der har været studieleder på HD uddannelsen de sidste fem år.

15/09/2015

Af Camilla Glad

kim

- Studielederskiftet sker for at sikre en fuld studieledelsesopmærksom på den samlede HD uddannelse. Hvor Michael Andersen både har været studieleder for HD uddannelsen og studiekoordinator for den største HD specialisering i Regnskab og Økonomistyring, vil Kim Sundtoft Hald alene være studieleder for HD uddannelsen. Michael Andersen er særdeles vigtig for HD 2. del i Regnskab og Økonomistyrings fortsatte drift og løbende udvikling og kan ikke undværes der, fortæller Christian Tangkjær, der er prodekan på Copenhagen Business School og har ansvaret for uddannelsesinstitutionens efteruddannelser - deriblandt HD, MBA og Master.

- Kim Sundtoft Hald vil som ny studieleder alene have fokus på den samlede HD uddannelse og samspillet imellem de forskellige HD linjer. Opgaven bliver fra start, at få formuleret en strategi for HD uddannelsens udvikling inden for rammerne af CBS’ efteruddannelsesstrategi og CBS’ overordnede strategi, siger Christian Tangkjær og fortæller om Michael Andersens betydningsfulde arbejde for HD uddannelsen:

- Michael Andersen har sikret, at der i dag er et fælles studienævn for uddannelsen, at CBS har skærpet sin markedsposition på HD markedet i forhold til andre udbydere, og at der er etableret et engageret Rådgivende Råd for HD-uddannelsen, siger Christian Tangkjær.

HD uddannelsen - en af kronjuvelerne på CBS

Kim Sundtoft Hald ser frem til det nye samarbejde:

- Jeg overtager ledelsen af en HD uddannelse, der er en af kronjuvelerne på CBS. HD er en anerkendt og velrenommeret efteruddannelse, der gennem mange år har bidraget betydeligt til erhvervslivets læring og udvikling. På HD uddannelsen er der ikke langt fra læring til effekt i virksomhederne. Dette er en afgørende strategisk styrke for HD uddannelsen nu og i fremtiden, siger Kim Sundtoft Hald.

Flere fleksible HD uddannelser i fremtiden

- Uddannelsen er velkørende og evalueres højt af både vores studerende og af vores aftagere. Vi skal fortsætte og styrke denne position og udvikle vores kvalitet yderligere i årene fremover. Vi skal bygge på de gamle HD dyder, med stærkt fokus på det erhvervsøkonomiske og det forskningsbaserede. Men vi skal også tænke endnu mere markedsorienteret. Vi skal blive endnu mere agile og flytte os med markedet. Vi skal implementere undervisningsmodeller og leveringsformer, der øger fleksibiliteten i vores allerede stærke HD uddannelses-portefølje, siger Kim Sundtoft Hald.

- Vi glæder os til samarbejdet med Kim Sundtoft Hald og sammen med ham arbejde på at videreudvikle HD uddannelsen i fremtiden, slutter Christian Tangkjær.


 

 

Sidst opdateret: HD 1.del // 17/12/2017