HD 2.del Marketing Management

Tilmelding

Tilmelding af enkeltfag er åben indtil pågældende fag starter. Hvis du ønsker at læse en samlet HD med start i efterår 2018, så er ansøgningsfristen 17. juni 2018.

Tilmelding til HD

Studieåret 2018/2019: Du kan stadig tilmelde dig alle de enkeltfag, hvor undervisningen endnu ikke er startet.

Studieåret 2019/2020: Vi har nu åbnet for tilmelding til både HD 1.del og HD 2.del. Tilmeldingsfristen til studieåret 2019/2020 er den 17. juni 2019. PDF iconVejledning til login og tilmelding (2019/2020)

Hvis du opfylder adgangskravene til enten HD 1.del eller HD 2.del, kan du tilmelde dig på to forskellige måder:

  • Den samlede uddannelse - på denne måde tilmelder du dig et studieforløb med den faglige progression og i det tempo, som uddannelsen er tilrettelagt efter.
     
  • Enkeltfag - på denne måde vælger du selv, hvordan du ønsker at sammensætte din uddannelse og i hvilket tempo. Du skal derfor være opmærksom på, om der er nogle fag, som kræver nogle særlige faglige forudsætninger. Bemærk, at du skal lave én ansøgning pr. enkeltfag (hvis du ønsker at tilmelde dig flere enkeltfag i studieåret).

Videoguide til ansøgningsportalen

Her kan du få et overblik over, hvordan du logger dig på ansøgningsportalen.

Jeg har tilmeldt mig HD, hvornår hører jeg fra jer igen?

Ved sommeroptag vil du modtage besked om optag senest 1. juli med mindre vi tidligere end dette rykker dig for manglende dokumentation.

Er du blevet optaget og ikke tidligere HD studerende, vil du i din e-Boks modtage et velkomstbrev med nyttige information om bl.a. CBS login. Er du tidligere HD studerende skal du bruge dit gamle login.

Din optagelse på HD uddannelsen er først endelig, når du har betalt dit deltagergebyr. Du skal du betale deltagergebyret, så snart du modtager dit CBS login. 

FAQ om optagelse på HD

Husk at tjekke vejledningerne til login og tilmelding øverst på siden

Jeg har endnu ikke modtaget mit endelige eksamensbevis for adgangsgivende eksamen. Kan jeg tilmelde mig HD før jeg modtager beviset?
Svar: Ja, jo før vi modtager din tilmelding jo bedre.

Du skal ikke uploade dokumentation på ansøgningsportalen, men du kan senere i processen blive udvalgt til kontrol.

Jeg kan ikke logge ind?
Svar: Har du logget ind på samme måde, som da du brugte ansøgningsportalen første gang?

  • Loggede du ind ved at oprette dig selv som bruger, skal du vælge ”Log ind som selvoprettet bruger”
  • Loggede du ind med WAYF fra den institution, du er/har været studerende på, skal du vælge ”Log ind” og vælge institutionen på WAYF-listen
  • Loggede du ind via NemID, skal du vælge ”Log ind med NemID”

Jeg har oprettet mig som bruger og kan ikke huske min adgangskode?
Svar: Du kan få en ny adgangskode ved at vælge ”Glemt adgangskode”

Jeg har aldrig modtaget aktiveringslink?
Svar: Har du tjekket dit spam-filter? Hvis du ikke kan finde mailen, så prøv at logge på ved at vælge ”Log ind som selvoprettet bruger”, og bed om en ny adgangskode.
Oplever du fejl, så kontakt help@student.cbs.dk

Aktiveringslinket er udløbet?
Svar: Har du prøvet at kopiere og sætte det ind i en anden browser? Hvis du fortsat oplever fejl, så prøv at logge på ved at vælge ”Log ind som selvoprettet bruger” og bed om en ny adgangskode.
Oplever du fejl, så kontakt help@student.cbs.dk

Jeg er i tvivl om I har modtaget min tilmelding?
Svar: I fanebladet ”Se status på ansøgninger”, kan du se status på din tilmelding. Hvis den står som status ”Modtaget”, har vi  modtaget din tilmelding. Du får også et kvitteringsbrev i Ansøgningsportalen (fanebladet ”Beskeder”).

Hvordan tilmelder jeg mig uddannelsens 2. år?
Svar: Hvis du ønsker at tilmelde dig et samlet forløb på uddannelsens 2. studieår, skal du ikke tilmelde dig et samlet forløb men derimod kontakte det studiesekretariat hvor du gerne vil ind.

 

Follow us

Follow us on Facebook and get unique insights into the diploma programmes (HD) at CBS through interviews, good advice, links and relevant articles.