HD 2.del International Business

International Business online studium

Online studiet er for dig, der har udfordringer ved at være fysisk tilstede til undervisning på CBS. Det kan være, fordi du bor langt fra CBS, har et travlt arbejdsliv eller ikke kan forene arbejde og familie med et almindeligt studie.

HD 2. del International Business online studium giver dig mulighed for at styrke dine kompetencer inden for centrale områder af ledelse i internationale virksomheder, men ønsker at studere, når du har tid og mulighed for det. HD på CBS tilbyder som de eneste i landet et online studium i International Business på HD-uddannelsen.

Fleksibelt online studium med plads til arbejde og familieliv

Online studiet henvender sig til dig, der gerne vil videreuddanne dig ved siden af dit arbejde, men ikke har mulighed for at være fysisk på universitetet. Ved at tage HD 2. del International Business som online studium har du mulighed for at kombinere studiet med dit familie-, fritid- og arbejdsliv og selv tilrettelægge din undervisning. Der er ikke noget krav om fremmøde bortset fra den afsluttende afgangsprojekt-eksamen.

Jobfunktion

Studiet henvender sig til dig, der ønsker at udbygge dine kompetencer i at håndtere internationale forretningsprocesser, samt ønsker at udfylde ledelsesmæssige, analytiske eller specialistfunktioner i internationale virksomheder og organisationer f.eks. eksportchef, regional salgschef, datterselskabsdirektør, konsulent/erhvervsrådgiver m.fl.

Kompetencer

Igennem studiet vil du opnå kompetencer inden for de centrale områder af ledelse i internationale virksomheder og organisationer, markedsanalyse og internationale investeringer, markedsføring, salg og produktion. Du vil desuden tilegne dig de nødvendige værktøjer til at håndtere udfordringer inden for disse felter.

Med en HD 2. del i International Busniess vil du bl.a. blive i stand til at...

  • Analysere økonomiske, institutionelle og kulturelle forhold og tendenser
  • Gennemføre markedsanalyser på internationale markeder
  • Tilrettelægge, udføre og evaluere internationale projekter
  • ... og meget andet.

Online læringsmiljø

Som online-studerende indgår du i et virtuelt læringsmiljø, hvor du har ansvaret for dine egne opgaver men løser dem under dialog og videnudveksling med både vejledere og andre studerende. Udover adgang til en variation af læringsredskaber og øvelser vil der være en høj frekvens af online-møder og ugentlige aktiviteter.

På studiet får du som studerende tilknyttet en vejleder, som kan guide dig i forhold til løsning af opgaver og andre udfordringer i forbindelse med studiet. Har du mulighed for det, er du også velkommen til at deltage i fremmødeforelæsningerne.

På enkelte fag på HD 2.del International Business online, vil du blive placeret i studiegrupper. Her er det ligeledes muligt at foretage gruppearbejdet online, ved hjælp af HD's digitale platforme. Studerende kan dog også anvende andre metoder, hvis det gør samarbejdet nemmere.

Et fleksibelt studium

På HD 2.del International Business online har du mulighed for at tage uddannelsen som online enkeltfag og vælge netop de fag, der passer til din udvikling og karriere, eller sammensætte hele forløbet, så det matcher dine behov med familie, arbejdet og fritid.

Online forløbet giver dig et unikt værktøj til at tage uddannelsen på de tidspunkter, der passer dig bedst, da undervisningen optages og lægges op digitalt. Det er uanset om de sidder i udlandet eller i Danmark.

 

Online Åbent Hus om International Business online studium

Vil du vide mere om online studium på HD 2.del International Business har du mulighed for at deltage i online Åbent Hus.
Yderligere information og tilmelding kommer snarest.

 

Sidst opdateret: HD Markedsføring // 15/11/2017

Følg os

Følg os på Facebook og få et unikt indblik i HD-studiet på CBS gennem alt fra interviews og gode råd samt links og relevante artikler.