Nyheder


 • 28.12.2016

  HD-uddannelsen rammes ikke af uddannelsesloft

  I det nye år vil det ikke længere være muligt at tage mere end en videregående uddannelse. Det nye uddannelsesloft gælder dog ikke de åbne uddannelser, hvilket indbefatter HD-uddannelserne.
 • 01.06.2016

  Sådan giver en efteruddannelse dig mere i løn

  Øget produktivitet, lederegenskaber og nye svar på arbejdspladsens udfordringer kan hjælpe dig til en højere løn. Kompetencerne erhverver du dig ved at tage en efteruddannelse.
 • 01.06.2016

  Fremtiden efterspørger innovative medarbejdere

  Innovation sker alle steder i virksomhederne, og den kommer til udtryk på et utal af måder. Fremtiden efterspørger innovation, og det har CBS nu taget højde for med en ny HD-uddannelse i ’Innovation Management’.
 • 09.10.2015

  Ny HD i Innovation Management ser dagens lys

  CBS tilbyder fra næste år en ny HD 2.dels-uddannelse i Innovation Management. Uddannelsen er udviklet i samarbejde med erhvervslivet og gør det muligt at skabe og implementere innovation ud fra et forretningsperspektiv – og udbydes på engelsk.
 • 15.09.2015

  Ny studieleder på HD uddannelsen

  Kim Sundtoft Hald tiltræder som ny studieleder for HD uddannelsen på CBS den 11. september 2015. Han kommer fra en stilling som studiekoordinator af HD uddannelsen i Supply Chain Management. Han afløser Michael Andersen, der har været studieleder på HD uddannelsen de sidste fem år.
 • 17.08.2015

  Orden i alle led gav bonus

  For tredje år i træk uddeler LogistikKompagniet en pris for højeste karaktergennemsnit på uddannelsen HD Supply Chain på CBS
 • 10.03.2015

  Kasper fik 12 til online eksamen

  Flere og flere HD-studerende søger ud af undervisningslokalet og ind på online studier. Kasper Jørgensen er en af dem, der har læst HD 1. del online studium. Nu er han både et 12-tal og en positiv oplevelse rigere. "Det er ligesom at skype med familie og venner. Der er bare lidt mere på spil", siger han.

Sider