Om CBS

CBS søger løsningsarkitekt


Vil du arbejde med it-arkitektur og være med til at videreudvikle arkitekturområdet på CBS med principper, metoder og standarder? Så har vi en spændende stilling til dig.

Vi søger en arkitekt, som sammen med de øvrige arkitekter - enterprisearkitekter, infrastrukturarkitekter og informationsarkitekter kan tage ansvar for den samlede arkitektur og bringe den ind i vores projekter. Du får dermed mulighed for stor indflydelse på udviklingen af CBS’ it-landskab i fremtiden.

Vi har fokus på konsolidering og standardisering, og vi styrer vores teknologiske rejse ved hjælp af vores teknologistrategi, som sætter rammerne for, hvilke teknologier der anvendes. CBS prioriter både Open Source, Microsoft og Cloud teknologier. Det er vigtigt, at de tre områder spiller optimalt sammen, ud fra et blik for helheden og for teknologiernes fordele og ulemper. Vi opbygger integrationer mellem systemer via SOA og arbejder henimod en mere sammenhængende arkitektur for hele CBS’ systemlandskab.

Du bliver primær ansvarlig for det administrative område, men sparer med løsningsarkitekten som har ansvaret for det studieadministrative område. Foruden dette deltager du som medlem i det tværorganisatoriske Arkitekturforum sammen med arkitekter fra de øvrige enheder i It-afdelingen og It-afdelingens business partner.

Dine primære arbejdsopgaver 

Du bliver primært ansvarlig for at rådgive og designe tekniske løsninger i samarbejde med projekter og dermed sikre at disse overholder CBS’ retningslinjer.

 • Medansvarlig via Arkitektforum for vedligeholdelse, overholdelse og formidling af vores teknologistrategi, med fokus på anvendelse af standardfunktionalitet, genbrug og livscyklus.
 • Rådgive og hjælpe med udarbejdelsen af løsningsbeskrivelser i samarbejde med de øvrige arkitekter og projektgrupper.
 • Tænke helhedsorienteret på tværs af projekter og domæner.
 • Sparring om, og udarbejde anbefalinger af teknologivalg, fælles retningslinjer for kode, dokumentation osv. og dermed sikre at alle går i samme retning.
 • Bidrage til en høj kvalitet i udviklingen af applikations- og datamiljøet med fokus på god arkitektur og struktureret test.
 • Sparring med projektledere og udviklere i og uden for projekter og review af materiale.
 • Ansvarlig arkitekt på aktuelle projekter.
 • Samarbejde med forretning om projektafklaring, inkl. designworkshops, kravspecificering, input til udbudsmateriale m.m.
 • Skabe overblik over eksisterende og målarkitektur.

Dine kvalifikationer og kompetencer

Vi forventer af dig at:

 • Du har en relevant it-uddannelse og praktisk erfaring og forståelse for teknologi og arkitektur.
 • Du ved ikke alt, men evner at samarbejde og finde vejen til at komme videre.
 • Du evner at tage objektive beslutninger om teknologivalg og arbejder struktureret og analytisk.
 • Du har gode kompetencer i kommunikation og synes om at formulere dig i skrift og tale og at facilitere fx workshops.
 • Du kan forstå og sætte dig ind i komplekse problemstillinger og skabe overblik

Desuden vil det være en fordel hvis du har kendskab til:

 • Fællesoffentlig Digital Arkitektur
 • Brug af modelleringsmetoder og -værktøjer f.eks. UML, BPMN eller ArchiMate.
 • Integration af systemer og data via SOA
 • Begrebs- og informationsmodellering

Du skal kunne forstå og tale dansk. Derudover skal du også beherske engelsk på et niveau, så du kan indgå i arbejdsgrupper, hvor arbejdssproget er engelsk.

It-afdelingen
I It-afdelingen er vi ca. 80 medarbejdere fordelt på support, drift, projektledelse, Enterprise Arkitektur og systemintegration. Vi leverer omkostningseffektive it-løsninger af høj kvalitet til CBS' studerende og medarbejdere, der er helt afhængige af solide og stabile løsninger, som understøtter CBS’ kerneprocesser. Vi vægter åbenhed, initiativ og samarbejde på tværs meget højt og ser det som vores fornemste opgave, sammen at levere forretningsdrevet it til CBS.

Vi har i det daglige fokus på at styre opgaver og projekter professionelt med værktøjer som Jira og GIT og tilstræber at organisere arbejdet struktureret med inspiration fra ITIL og Kanban og har fokus på, til stadighed at udvikle processer, arbejdsmetoder og kompetencer.

Stillingen hører til enheden Systemintegration, som består af 28 engagerede udviklere og arkitekter, som varetager hovedopgaverne i forbindelse med udvikling og vedligehold af applikationsmiljøerne og har ansvaret for udvikling af it-systemer og integration af systemer.

Løn og ansættelsesvilkår 

Løn og ansættelsesvilkår alt efter kvalifikationer, anciennitet og uddannelsesbaggrund i henhold til gældende overenskomst mellem Finansministeriet og den relevante faglige organisation. Der er tale om en fuldtidsstilling og der vil være mulighed for forhandling af tillæg afhængig af kvalifikationer. 

Rekrutteringsprocessen

Copenhagen Business School inviterer alle kvalificerede kandidater til at søge stillingen. Et ansættelsesudvalg vil vurdere ansøgningerne og indkalde et udvalg af kvalificerede kandidater til samtale.

Et af CBS’ strategiske mål er at fremme mangfoldighed og diversitet i vores organisation. Derfor bestræber vi os på en ansættelsesproces, der mindsker potentiel bias. Vi opfordrer derfor ansøgere til ikke at inkludere foto eller unødvendige oplysninger om personlige forhold i ansøgningen.

 

Din ansøgning 

Du søger stillingen online ved at åbne linket ”søg online”, hvor du udfylder ansøgningsformularen samt vedhæfter ansøgning med oplysninger om tidligere beskæftigelse, eksamenspapirer og CV. 

 

Ansøgningsfrist: 17. august 2022.

Søg online

 

WE TRANSFORM SOCIETY WITH BUSINESS

CBS er et globalt anerkendt business universitet med dybe rødder i den nordiske, socioøkonomiske model. Vi har et bredt fokus på erhvervslivets og samfundets udfordringer i det 21. århundrede. Derfor har vi en samlet portefølje af tværfaglig forskning og uddannelse af høj kvalitet, der har styrket generationer af fagfolk og ledere i den private sektor og andre steder.

Universitetet ligger på Frederiksberg og har ca. 21.000 fuldtids- og deltidsstuderende, 760 fuldtidsansatte videnskabelige medarbejdere, 210 ph.d.-studerende og 680 administrative medarbejdere samt en portefølje af bachelor-, kandidat-, MBA/EMBA-, ph.d.-og efter-/videreuddannelser udbudt på både dansk og engelsk.


Med vores globale profil følger en forpligtelse til at bidrage til udviklingen af transformative kompetencer hos studerende, kandidater og virksomhedsledere gennem vores uddannelsesaktiviteter og muligheder for livslang læring. Komplekse udfordringer kræver en fælles indsats, og derfor fokuserer vores strategi på at styrke nuværende og starte nye partnerskaber med andre videnskaber, erhvervslivet, myndigheder og civilsamfundet.

 

How to apply

1. Enter the vacant position you wish to apply for
Click on the link Apply online at the bottom of the page. You will then be directed to an external webpage which is the recruitment system.

2. Application form
Fill in the online form with your personal data and upload the relevant documentation (see guide to required documentation below).

3. Terms of use
At the bottom of the page you are asked to accept the fact that we register your data – if you agree put a check mark in the box and click send. You cannot apply without giving your consent. Personal information is automatically anonymised after six months.

4. After sending your application
You are now registered in the system and within 24 hours you will receive an e-mail confirming your application. In the e-mail you have the possibility of making sure that your application and attached documents are correct. If you do not receive an e-mail please contact HR Services, Tel.: +45 3815 2022. Once the deadline for applications has expired all submitted applications will be read and you will hear from us.
 

 

More information