Læs E-business med vinteroptag

CBS tilbyder som noget helt nyt mulighed for vinteroptag på en kandidatuddannelse, E-business. Ansøgningsfrist er 1. november.

14/10/2013

 

I februar 2014 starter et nyt hold studerende på E-business, cand.merc.(it) på CBS. Det er første gang nogensinde, at CBS optager nye studerende i vinterhalvåret, og det er første gang CBS udbyder uddannelsen på egen hånd. Hidtil er uddannelsen i E-business blevet afviklet i et samarbejde med ITU.

E-business er en kandidatuddannelse, der kobler praktisk forretningsforståelse med forståelse for forskellige typer digitale platforme for handel, information og kommunikation - ofte med fokus på det interaktive. E-business beskæftiger sig med de muligheder, it giver i mødet mellem private og offentlige virksomheder og deres kunder og brugere. Uddannelsens indhold ligger dermed i mange tilfælde i naturlig forlængelse af den professionsbachelor, man kan tage på erhvervsakademierne. E-business retter sig også mod studerende med andre baggrunde.

Et af formålene med vinteroptaget er at have et relevant videreuddannelsestilbud til professionsbachelorer fra erhvervsakademierne, hvoraf mange har uddannet sig indenfor IT, kommunikation, web, markedsføring mv. 

 

Der er ansøgningsfrist d. 1. nov., og der afholdes Åbent Hus for E-business, cand.merc.(it.) d. 22. okt.

Læs mere om uddannelsen og åbent hus-arrangement.

Kontakt for flere spørgsmål.

Sidst opdateret: Communications // 17/07/2018