Det sker på CBS i december

Få et kig ind i forbrugerens hjerne, kast anker ved årets internationale maritimkonference, hvor du kan møde klima- og energiministeren, og hør tre af dansk industris største spillere debattere, om Danmark udkonkurrerer sig selv ved at udlicitere forskning til udlandet. Det foregår alt sammen på CBS i december.

02/12/2013

af Matilde Hørmand-Pallesen

Få et blik ind i forbrugerens hjerne
En varm kop kaffe gør dig mere gavmild end en isvand. Det er videnskabeligt bevist. Lige præcis hvordan sanser påvirker tanker og adfærd vil professor i marketing Torsten Ringberg, hjerneforsker Thomas Ramsøy og Kyle Nel, direktør for Lowes Innovation Lab holde oplæg om. De præsenterer den nyeste viden om forbrugeradfærd ved fyraftensseminaret ”The Science of Marketing”.

Tid og sted:

9. december 2013 klokken 15:45 til 18.00

Copenhagen Business School
Solbjerg Plads 3, auditorium SP205
2000 Frederiksberg

Læs mere om arrangementet


Arla fortæller om ambitiøs IT-satsning
Arla ligger blandt verdens syv største mejerivirksomheder og arbejder i 12 forskellige lande. Virksomheden har investeret tungt i IT for blandt andet at komme tættere på kunder og forbrugere. Ved månedens CIO Talk vil Arlas øverste IT-chef Torben Fabrin, tidligere chef i Deloitte og Accenture, fortælle om virksomhedens strategiske arbejde med IT.

Tid og sted:

3. december 2013 klokken 08:00 til 10:00

Copenhagen Business School
Howitzvej 60 4.th
2000 Frederiksberg

Læs mere om arrangementet


Hvad spænder ben for offentlig-private partnerskaber?
Antallet af offentlig-private partnerskaber stiger, men det foregår i sneglefart. Sammen med Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen sætter CBS’ Public-Private Platform fokus på barriererne for partnerskaberne. Resultaterne fra en endnu uudgivet rapport bliver fremlagt og en OECD’s ekspert på området Ian Hawkesworth fortæller om sine seneste erfaringer i en international sammenhæng.

Tid og sted:

Mandag 9. december 2013 klokken 16:00 til 18:30

Copenhagen Business School
Kilevej 14A/B
2000 Frederiksberg

Læs mere om arrangementet


Udkonkurrerer Danmark sig selv ved at flytte forskning til Kina?
Mantraet har længe været, at Danmark skal overleve på forskning og udvikling. Men den type aktiviteter bliver i højere grad udliciteret til lande med hurtigt voksende økonomier som Kina og Brasilien. Det kan have store konsekvenser for Danmarks økonomi. CBS Competitiveness Platform inviterer i samarbejde med CBS Centre for Business and Development Studies til debat med direktør i Dansk Industri, Lars Goldschmidt, direktør i Novozymes, Lisbeth Bech og direktør i Vestas Technology, Anders Nyborg.

Tid og sted:

10. december 2013 klokken 14:00 til 17:15

Copenhagen Business School
Porcelænshaven 26, lokale PH 407
2000 Frederiksberg

Læs mere om arrangementet


Maritimkonference kaster ankeret ved CBS
CBS er vært for den internationale konference ”Maritime Risk and Risk Management”, som er arrangeret i samarbejde med Europas Maritime Udviklingscenter (EMUC). Danske og udenlandske forskere og en række maritime virksomheder som Maersk Maritime Technology og MAN Diesel & Turbo kommer forbi. Klima- og energiminister Martin Lidegaard byder ind med regeringens perspektiver på klima, miljø og energi i den maritime sektor.

Tid og sted:

5.-6. december 2013, klokken 9:00 til 21:00 og 9:00 til 13:00.

Copenhagen Business School (Ovnhallen)
Porcelænshaven 20
2000 Frederiksberg

Læs mere om konferencen

Sidst opdateret: Communications // 02/09/2020