Venter du på brev fra CBS? Det kommer onsdag!

Nyheder

CBS sender i dag optagelsesbreve ud med tilbud om studieplads eller standby-plads. Læs her, hvad du skal gøre, når du har modtaget brevet.

 
29/07/2014

Tirsdag sender vi optagelsesbreve til alle jer, der er optaget på CBS. Hvis du er i Danmark, og du er kommet ind på CBS, får du altså højst sandsynligt brev fra os i løbet af i morgen, onsdag d. 30. juli.

Hvis du modtager brev fra CBS, er det enten med besked om, at du tilbydes studieplads med studiestart d. 1. september 2014 eller med besked om, at du er optaget på en standby-plads.

 

Du tilbydes studieplads

Hvis du tilbydes studieplads, og du gerne vil starte til september, skal du huske at sige ”ja tak” inden den frist, der står i brevet. Ellers mister du din plads.

Du siger ”ja tak” ved at gå ind på det link, der står i brevet, og så skal du logge ind med det brugernavn og adgangskode, som også står i brevet.

Husk, at hvis du er i gang med at supplere for at opfylde adgangskravene, skal du sende dokumentation til Admissions Office senest d. 15. september 2014. Ellers mister du din studieplads.

 

Optaget på standby

Hvis du modtager et brev med tilbud om en standby-plads, betyder det, at du enten vil blive tilbudt optag på studiet til næste år eller allerede i år, hvis der bliver plads. Om der bliver plads i år afhænger bl.a. af, hvor mange der siger ”nej tak” til deres tilbudte studieplads.

Hvis du bliver tilbudt en plads med studiestart d. 1. september 2014, vil du snart modtage endnu et brev fra CBS, hvor du vil blive bedt om at sige ”ja tak” til din studieplads.

 

Ét tilbud om studieplads

Du får ét tilbud om en studieplads. Hvis du har søgt på flere forskellige uddannelser i Danmark, får du tilbudt én plads, og du vil få brev fra dén uddannelsesinstitution, der tilbyder dig en studieplads. Det er ikke muligt at vælge, flytte eller bytte sig til en anden uddannelse nu, ligesom du heller ikke kan ændre din plads til en standby-plads. Hvis du ikke kan tilbydes optagelse på noget af det, du har søgt, vil du få et brev fra Den Koordinerede Tilmelding herom.

 

Er der ledige pladser?

Et spørgsmål, der bliver stillet rigtig tit, er: ”Har I nogen ledige pladser?” Svaret er desværre: ”Nej, der er ingen ledige pladser på CBS.”  Alle pladser er fyldt op, og vi har desværre været nødt til at afvise mange kvalificerede ansøgere.

 

Held og lykke i morgen!

Sidst opdateret: Communications // 17/12/2017