Svar til ansøgere

Nyheder

Knap 4.000 studerende kan nu logge ind og se, at de er blevet optaget på en kandidatuddannelse

 
15/06/2010

Se om du er optaget

Knap 4.000 nye kandidatstuderende har fået tilbud om at begynde på CBS efter sommerferien. Siden tirsdag den 15. juni har alle ansøgere kunnet logge ind og se, hvorvidt de er blevet optaget på deres 1. prioritet.

Studieplads til størstedelen

Sekretariatsleder Anne Mette Hou fortæller, at det er lykkedes at tilbyde langt størstedelen af de 5.190 ansøgere en studieplads.

- Det er desværre ikke alle, der har fået deres 1. prioritet opfyldt, og på nogle uddannelser har vi været nødt til at afvise kvalificerede ansøgere, men det er heldigvis lykkedes os at tilbyde langt de fleste en studieplads, siger hun.

Foruden eliteuddannelsen MSc in Advanced Economics and Finance er det især cand.merc.-linjen MSc in Finance and Strategic Management og cand.soc.-uddannelsen MSocSc Management of Creative Business Processes, der har måttet afvise kvalificerede ansøgere.

Se statistikken

Du kan følge med i kandidatoptaget her. Statistikken vil løbende blive udbygget med flere informationer. I øjeblikket kan du bl.a. se, hvor mange ansøgere de enkelte uddannelser har modtaget, antal studiepladser samt på hvilke studier, man har været nødt til at afvise kvalificerede ansøgere.

De ansøgere, der har fået tilbudt en plads, har indtil den 25. juni til at takke ja eller nej.

Sidst opdateret: Communications // 15/06/2010