Master i Corporate Communication

Nyheder

1. januar 2005 optages det første hold studerende på CBS' nye executive kommunikationsuddannelse

 
20/04/2004

En branche modnes

En ung kommunikationsbranche er ved at modnes, og CBS imødekommer med den nye executive

Master i Corporate Communication nu erhvervslivets behov for en lederuddannelse i kommunikation på et højt strategisk niveau:

Balance mellem 'in' og 'out'

"Master i Corporate Communication er etableret for at sikre de nødvendige kompetencer til at gennemføre den igangværende integrationsproces, som vi ser inden for kommunikationsbranchen i dag. Derfor fokuserer den stærkere end andre andre lignende uddannelser på at finde den nødvendige balance mellem intern/ekstern kommunikation. En balance, der er helt afgørende for en virksomheds gennemslagskraft", siger studieleder Suzanne C. Beckmann.

"At kommunikere i dag handler ikke bare om at skrive en pressemeddelelse. Der stilles høje krav til kommunikationsmedarbejderens evne til at operere som både generalist og rådgiver på et højt strategisk niveau. Masterprogrammet styrker med sin stærke internationale profil og sit fokus på integrationsprocessen, mellemlederens evne til at håndtere denne udvikling og tegner konturen af fremtidens leder inden for kommunikation", slutter Suzanne C. Beckmann.

Informationsmøde

Fredag den 5. maj 2004, kl. 15:30 - 17:00

Lokale SV 089

Dalgas Have 15, 2000 Frederiksberg

Sidst opdateret: Communications // 26/04/2004