CBS’ere stod bag årets bedste speciale

Ida Winther Jepsen og Stefan Millschou Andersen fra CBS løb med æren, da Danske Bank kårede årets speciale

04/11/2011

Danske Bank kårede årets speciale

Danske Bank har netop kåret vinderne af Danske Speciale, koncernens årlige specialeforløb. Ida Winther Jepsen og Stefan Millschou Andersen fra cand.merc. i Finansiering og Regnskab på CBS løb med æren og et rejsegavekort på 25.000 kroner, da vinderne forleden blev annonceret af ordførende direktør Peter Straarup i bankens hovedsæde på Kongens Nytorv.

De vandt Danske Speciale blandt de i alt 31 studerende, der i år har skrevet speciale i samarbejde med Danske Bank. Inden præmieoverrækkelsen gav foredragsholderen Sulaima Gourani de studerende gode råd til deltagerne og de andre tilskuere om at tage magten over deres karriere.

Både første og andenplads til CBS

Ida og Stefan har sat stor pris på samarbejdet med banken:

”Vi er blevet overvældet af den velvilje, vi har mødt i Danske Bank. Vi er glade for, at specialet ikke kun er teoretisk, men faktisk bidrager med ny viden om en aktuel udfordring for en af de største virksomheder i landet”

Også andenpladsen i Danske Banks specialekåring gik til en studerende fra CBS, nemlig cand.merc.HRM Luise T. Christensen. Luise modtog et gavekort på 10.000 kroner i præmie. Hun skrev om det psykiske arbejdsmiljø i Danske Banks Kundelinje.

Danske Speciale 2012 åbnet for ansøgere

Allerede inden kåringen af dette års vindere har Danske Bank skudt kampagnen for næste års specialeforløb i gang. Der er ansøgningsfrist den 25. november og start på specialesamarbejdet til januar. Læs mere og ansøg online på www.danskebank.com/speciale

Sidst opdateret: Communications // 18/11/2011