Ny på CBS? Tjek studieliv.cbs.dk

For at give dig og andre, der er interesserede i studielivet på CBS et indtryk af, hvordan det er at være studerende på CBS, har vi lavet en lang række korte videoer om livet på CBS. Læs mere og se dem

29/07/2014

Tillykke til dig, der skal starte på CBS til september. Du er garanteret spændt, måske en smule nervøs, eller også glæder du dig bare helt vildt. For at give dig og andre, der er interesserede i studielivet på CBS et indtryk af, hvordan det er at være studerende på CBS, har vi lavet en lang række korte videoer om livet på CBS.

På studieliv.cbs.dk kan du vælge i mellem ca. 40 forskellige videoer på dansk og engelsk. I videoerne fortæller studerende om alt fra oplevelser med intro og udveksling til overvejelser om læsning og studiejob.
Formålet er selvfølgelig at give dig en tyvstart på studielivet. I videoerne kan du høre en masse gode råd om dit kommende studie og få en fornemmelse af, hvad der venter dig på CBS.

På studieliv.cbs.dk kan du også møde nogle af vores mentorer, som deler ud af tips om og erfaringer fra CBS. Du er velkommen til at kontakte mentorerne med spørgsmål. I løbet af din intro vil du også møde din mentor, som vil være klar med hjælp og gode råd.

Vi glæder os meget til at se dig på CBS.

Gå ind på: studieliv.cbs.dk
 

Sidst opdateret: Communications // 30/07/2014