CBS fuldtids MBA, en langtidsholdbar succes

Nyheder

Dette års fuldtids MBA studerende viser, at CBS’ satsning på diversitet har ført til en langtidsholdbar international succes.

 
18/09/2008


Dette års fuldtids MBA studerende viser, at CBS’ satsning på diversitet har ført til en langtidsholdbar international succes. Med et rekordantal deltagere fra fire kontinenter og med mere end en tredjedel kvinder er CBS’ MBA program et bevis på, at satsning på forskellighed fører til succes.

Med en massiv satsning på diversitet og iværksætteri har programmet været i stand til at konkurrere med de bedste MBA uddannelser i verden. Et resultat, der er blevet internationalt anerkendt, blandt andet igennem en flot placering som nummer 6 i Europa af den internationalt anerkendte The Beyond Grey Pinstripes rangliste, der udgives af Aspen instituttet i USA.

Med 41 deltagere fordelt på 22 nationer og med erfaringer, der strækker sig fra afrikansk nødhjælp til ejendoms finansiering, viser CBS, at programmet endnu engang er i stand til at tiltrække højt kvalificerede deltagere fra alle dele af verden.

En af de ting, som vi er særligt stolte af, er evnen til at tiltrække kvinder. Hvor det inden for MBA uddannelserne traditionel set er mænd, der vælger at gennemføre det hårde forløb, har CBS været i stand til at tiltrække mange kvindelige deltagere i et sådant omfang, at programmet nu konsekvent har haft over en tredjedel kvinder siden 2006.

Fakta om CBS fuldtids MBA 2008:

Gennemsnitsalder:

32,8 år

Arbejdserfaring:

8,6 år

Nationer repræsenteret:

Danmark, Norge, Sverige, Sudan, England, Bulgarien, Ghana, Portugal, USA, Tanzania, Syd Korea, Island, Mexico, Indien, Holland, Malaysia, Tyskland, Italien, Belgien, Japan, Schweiz.

MBA programmets pris:

255,000 kr.

Varighed:

11,5 måneder

Sidst opdateret: Communications // 22/02/2009