Det sker på CBS i juli

CSR forskning på Roskilde Festival, kvote 1 ansøgning, sommerskoler og konference om oversættelsesteknologi og tosprogethed

30/06/2014

Fra Rio til Roskilde
Roskilde Festival er mere end bare musik, drikke og dansk sommer. CBS er nemlig igen i år til stede i form af ’Fra Rio til Roskilde’. På Roskilde Festival 2014 vil der blive bygget videre fra sidste års resultater, der blandt andet fokuserede på ’nudging’. Gennem nudging skubbes forbrugere i retning af den ønskede handling gennem adfærdsregulerende indsatser. Det langsigtede mål for indsatserne på Roskilde Festival er at afprøve en række nye løsningen inden for bæredygtighed, der er baseret på tanker inden for nudging, kollektivt forbrug og lean management.

Tid og sted:
29. juni – 6. juli
Roskilde Festival

Om Fra Rio til Roskilde

Om sidste års resultater

Kvote 1 for bacheloransøgere
Den 5. juli klokken 12.00 har årets bacheloransøgere afsendt deres kvote 1 ansøgning gennem Den Koordinerede Tilmelding i håb om at blive optaget på drømmeuddannelsen. I år udbyder CBS 19 bacheloruddannelser heriblandt den nye maritimuddannelse International Shipping and Trade, der er føjet til uddannelsesporteføljen.
Ansøgerne vil d. 30. juli få svar på, om de er kommet ind på en uddannelse.

Tid:
Ansøgningsfrist: 5. juli, kl. 12.00.
Svar på ansøgning: 30. juli.

Læs mere om ansøgningsprocedurer og -trin
 

International workshop om oversættelse, tosprogethed og oversættelsesteknologier
Oversættelsesteknologier er med til at ændre oversættelsesfaget, researchen bag og åbner samtidig op for en række nye muligheder. Denne workshop vil fokusere på hvordan brugsundersøgelser og studier i tosprogethed vil kunne integreres og bidrage på tværs af fagområder. Førende forskere inden for områderne oversættelsesprocesresearch, brugsundersøgelser, kognitive modellering og oversættelsesteknologier vil deltage i workshoppen.

Tid og sted:
Fredag d. 11. juli, 09.00-16.30.
Spejdercenter Holmen
Arsenalvej 10
1436 København

Læs mere om konferencen


Sommerskole med et væld af nationaliteter, kurser og deltagere
Igen i år afholdes International Summer University Programme (ISUP) på CBS. ISUP er Danmarks længste og største sommeruniversitetsprogram med over 1500 deltagere fra over 50 forskellige destinationer. Fra 23. juni til 1. august ligger campus ikke øde hen, da danske og udenlandske studerende prøver kræfter med de over 50 kurser udbudt af CBS og undervist af fremtrædende professorer.

Tid og sted:
23. juni - 1. august

Copenhagen Business School
Solbjerg Plads 3
2000 Frederiksberg

Læs mere om ISUP

CBS Executive Sommerskole (OBS: Finder sted i august/september)
Det er ikke kun universitetsstuderende, der kan få faglige udfordringer i løbet af sommersæsonen. Sensommeren byder nemlig på CBS Executive Sommerskole, hvor der for ledere og medarbejdere i både den private og offentlige sektor udbydes 21 kurser i løbet af august og september. På mindre end fem hverdage vil dine kompetencer blive udfordret og forbedret gennem læring fra de bedste undervisere.

Tid og sted:
11. august – 19. september

Copenhagen Business School
Solbjerg Plads 3
2000 Frederiksberg

Læs mere om Executive Sommerskole
 

Sidst opdateret: Communications // 24/06/2020