AFLYST Forskningens Døgn: Vækst gennem offentlig-private partnerskaber

Udfordringer som cyberangreb på persondata truer virksomheder, der tilbyder services på nettet. Partnerskaber mellem det private og offentlige kan være løsningen. Det står derfor højt på EU’s dagsorden, hvor ambitionen er at skabe vækst gennem flere partnerskaber. Er det muligt? Det spørgsmål vil et panel diskutere på CBS i anledning af videnskabsfestivalen Forskningens Døgn.

Onsdag, 27 april, 2016 - 08:30 to 10:00

Det rør på sig i verdenen af offentlige-private partnerskaber (PPP). Lige nu spiller de en central rolle i EU's strategi for ny vækst i økonomien; Juncker-planen. An Investment Plan for Europe. Det er især partnerskaber inden for transport, digitalt indre marked og energi, der prioriteres.

En velfungerende digital infrastruktur i Europa er en forudsætning for, at virksomheder kan konkurrere bedre og stater kan samarbejde mere effektivt.

Hvordan kan de offentlig-private parternskaber være med til at skabe vækst i Europa? Og sikre cybersikkerhed ved at gøre livet sværere for hackere?

I anledning af Forskningens Døgn afholder CBS Public Private Platform en event, hvor to CBS-forskere vil debattere dette spørgsmål.

Lande som Indien og Kina er i fuld gang med at etablere offentlige-private partnerskaber, så der er også global konkurrence på området. Verdensbanken har lige etableret et PPP Knowledge Lab og G20-landene vil etablere en ”Global Infrastructure Hub”.

Målgruppen for arrangementet er professionelle, der beskæftiger sig med partnerskaber i den private sektor og den offentlige sektor samt studerende og borgere, der gerne vil vide mere om, hvordan offentlige-private partnerskaber spiller en rolle for EU’s udvikling.

Paneldeltagere:
Sandie Nøhr Nielsen, Ph.D. studerende, Juridisk Institut og CBS Public Private Platform
Carsten Greve, Professor, Department of Business and Politics og CBS Public Private Platform 

Tilmelding:
Deltagelse er gratis, men grundet et bestemt antal pladser er tilmelding nødvendigt. Du kan tilmelde dig her.

Sidst opdateret: Public-Private Platform // 08/10/2019