Ph.d. forsvar: Lederen som oversætter - Søren Obed Madsen

Med henblik på opnåelse af ph.d.-graden forsvarer Søren Obed Madsen sin afhandling 'Lederen som oversætter' mandag d. 4. november kl. 15

Mandag, 4 november, 2013 - 15:00 to 17:00
Center for Virksomhedsudvikling og Ledelse (CVL) har som led i SLIP-programmet (Strategic Leadership Research in the Public Sector) arbejdet på at udforske fremtidens offentlige lederskab. Det første ud af en kerne på 6 delprojekter er nu indstillet til forsvar. Projektet handler om ”Lederen som oversætter” og er udarbejdet af cand.scient.pol. Søren Obed Madsen.

Forsvaret foregår mandag den 4. november kl. 15 -17 i SPS08 Nykredit Aud., Solbjerg Plads 3, 2000 Frederiksberg. Efter forsvaret vil der være en reception i “Rotunden“ 1. sal, Solbjerg Plads 3.

Søren har studeret, hvad ledere gør med strategien, når de får den i hånden. Han har identificeret en hidtil overset proces i strategisk arbejde, der binder strategi og implementeringen sammen. Hvis du interesserer dig for strategi og ikke mindst, hvordan implementering kan gøres bedre, vil du synes at dette projekt er spændende.

Af hensyn til den praktiske del af arrangementet beder vi venligst om tilmelding. Tilmelding til arrangementet bedes ske til CVL på mail cvl@cbs.dk eller telefonisk på 38 15 29 06.

Du kan læse mere om ph.d.-projektets indhold på invitationen nedenfor samt på SLIP's hjemmeside http://slip.cbs.dk/
Sidst opdateret: Centre for Business Development and Management // 01/02/2019