Banking On the Future - Rethinking the Financial Sector

Mandag, 30 oktober, 2017 - 10:00 to 18:00

For at fejre CBS’ 100 års jubilæum, afholder Center for Corporate Governance et særligt event med fokus på Responsible Banking og den finansielle sektor de kommende 100 år. Eventet vil finde sted d. 30. oktober 2017. Formålet med arrangementet er at skabe en dybdegående dialog med diverse stakeholders fra bank- og finansindustrien samt at udfordre den nuværende forståelse for Banking og fremtiden inden for dette felt.

Med CBS som værende defineret som global leder inden for uddannelse i Responsible Management, mener vi, at dette arrangement vil komplementere CBS’ ambitioner og give universitetet mulighed for at være med til at sætte agendaen for Responsible Banking samt fremtidig uddannelse og forskning inden for dette felt.

Agenda og talere

Det forventes at arrangementet vil igangsætte og skabe et tæt samarbejde mellem fagfolk og akademikere samt forny den nuværende forståelse for banker og andre finansielle institutioner i de kommende 100 år.

I løbet af dagen vil adskillige seminarer med fokus på forskellige områder inden for Responsible Banking blive afholdt. Det vil være muligt at deltage i ét eller flere seminarer. Områderne vil blive inddelt i tre overordnede tracks med forskellige talere og emner inden for hvert track:

-          Track I: Banking and The society
-          Track II: Responsible Banking as a business model
-          Track III: Responsible Banking at an Individual level

Talere og professorer vil give deres syn på Responsible Banking med individuelle perspektiver. Blandt andre vil talere fra Finansforbundet, Copenhagen FinTech, Handelsbanken og Finans Danmark deltage i arrangementet. Forskellige syn og meninger omkring den finansielle sektor de kommende 100 år vil blive delt med titler som bl.a.:

-          “The welfare implications of the growth of the financial sector”
-          “Banking - a religious perspective”
-          “Entrepreneurial focus within finance”
-          “Diversity and Inclusion”
-          “What is responsible banking seen from the regulators perspective?”
-          “Sustainable banking seen from a market leader perspective”

Tilmelding til arrangementet

Vi håber på at se dig til vores store Banking On the Future event.
Du kan tilmelde dig via vores online platform ved at følgende nedenstående link:

Ved spørgsmål, kontakt venligst Thordis Bjartmarz, tbj.int@cbs.dk , eller Kirstine Dinesen, kdi.int@cbs.dk