Nyheder


 • 01.07.2022

  Følg med i CBS’ nye forskningsudgivelser / Juli

  Kan man med forældrenes rolle forklare, hvorfor der blandt opfindere af et mindretal af kvinder? I denne måneds oversigt over forskningsudgivelser fra CBS kan du blive klogere på netop dette samt mange andre af de emner, der præger forskningens verden lige nu.
 • 24.06.2022

  Hvad kan vi lære af de digitale understrømme?

  Med markante digitale forandringer følger markante forandringer i organisationen. Det har den nyudnævnte æresdoktor ved CBS, Wanda Orlikowski, særligt fokus på i sin forskning. Hun har fundet ud af, at digitaliseringsbølgerne altid skaber lige så kraftige digitale understrømme.
 • 23.06.2022

  Forskning kan forme fremtidens kunstige intelligens

  Europakommissionen har for nylig udgivet en ny håndbog ”Road to the Adoption of Artificial Intelligence by the Public Sector”, som professor MSO Rony Medaglia er medforfatter på. Håndbogen rummer anbefalinger til europæiske beslutningstagere om, hvordan den offentlige administration effektivt og med fokus på mennesket kan anvende kunstig intelligens. Nedenfor stiller vi professor MSO Rony Medaglia fra Institut for Digitalisering på CBS fem spørgsmål om kunstig intelligens og dens brug i den offentlige sektor i Europa.
 • 13.06.2022

  VIDEO: Hvordan får man samfundet til at flytte sig?

  Mange virksomheder kæmper aktivt for samfundsmæssige omstillinger, fx den grønne omstilling, diversitet og inklusion, og andre verdensmål. I videoen fortæller CBS-professor Eva Boxenbaum om, hvilke betingelser der skal være til stede, hvis man – som virksomhed, organisation eller ildsjæl – skal lykkes med at skabe store og varige samfundsforandringer.
 • 01.06.2022

  Følg med i CBS’ nye forskningsudgivelser / Juni

  Ændrer information om regulering af kunstig intelligens på lederes etiske overvejelser og tilbøjelighed til at implementere kunstig intelligens? I denne måneds oversigt over forskningsudgivelser fra CBS kan du blive klogere på netop dette samt mange andre af de emner der præger forskningens verden lige nu.
 • 25.05.2022

  Cybersikkerhed - find en ekspert

  Alvorlige digitale trusler mod virksomheder, myndigheder, personer og lande er på det højeste niveau nogensinde. Her kan du finde forskere fra CBS med viden om cybersikkerhed, digitale trusler og lovgivning på området, bl.a. et nyt EU-direktiv for cybersikkerhed, NIS2, der skal implementeres i løbet af de næste to år.
 • 17.05.2022

  Et levende laboratorium til at studere folks forventninger

  Et nyt projekt skal skabe et levende laboratorium for systematisk at kunne undersøge folks forventninger til fremtiden. Her er fem spørgsmål til CBS-adjunkt Luigi Butera, som for nylig har modtaget Sapere Aude-forskningslegatet fra Danmarks Frie Forskningsfond.

Sider