Nyheder


 • 09.04.2024

  Peter Møllgaard er CBS’ nye rektor

  Ny rektor på CBS Peter Møllgaard har mangeårig ledelseserfaring fra Danmark og udlandet og indgående kendskab til CBS og universitetsverdenen. 
 • 05.04.2024

  Sport kan gøre os til bedre ledere

  God ledelse er afgørende både inden for sport og erhvervsliv, og ligesom i sport kræver det træning. I anledning af arrangementet ”Fra sadlen til hjørnekontoret” forklarer tidligere elitesportsudøver og CEO, samt ph.d. på CBS, Rikke Rønholt, hvordan ledelse er noget vi kan træne os til.
 • 26.03.2024

  AI: Verdens klogeste studiemakker

  På CBS ønsker man at klæde de studerende på til at arbejde i en virkelighed, hvor AI er en del af hverdagen. Så hvordan anvender man teknologien mest produktivt, mens man samtidig lærer?
 • 11.03.2024

  Globalisering: Vi skal ud at netværke

  Verdenshandlen er gået ind i et nyt stadie, hvor Danmark og Europa er kommet under pres, vurderer CBS-forsker. Et nyt EU-direktiv vil udfordre os yderligere.
 • 07.03.2024

  Nyt studie: Kvinder rammes hårdere af fyringer end mænd

  Hvis kvinder mister deres job, er deres risiko for langtidsledighed markant højere end hos mænd. Særligt hårdt går det ud over mødre, som har dobbelt så stor risiko for langtidsledighed sammenlignet med fædre, konkluderer et nyt studie. Den nye viden bør føre til indsatser, der hjælper de mest udsatte grupper med at komme tilbage på arbejdsmarkedet, mener postdoc ved CBS, Anne Sophie Lassen, som er en af forskerne bag undersøgelsen.
 • 23.02.2024

  Bestil en Forsker til Forskningens Døgn

  Fra den hastige og innovative udvikling af betalingsmetoder til kriser i den spanske økonomi. Til Forskningens Døgn 19.-26. april kan du møde forskere fra CBS og få et særligt indblik i deres forskningsområde.

Sider