Om

Platformen Inequality forsker i ulighed, dens årsager og konsekvenser. På dansk, europæisk og internationalt plan og på områder som erhvervsliv, økonomi og politik.

Academic Directors

birthe_about.jpg
Birthe Larsen
Lektor, Ph.D

mogens_about.jpg
Mogens Kamp Justesen
Professor (mso)

Platformen Inequality forsker ulighed, dens årsager og konsekvenser. På dansk, europæisk og internationalt plan og på områder som erhvervsliv (fx løn-, arbejds- og ansættelsesforhold), økonomi (fx arbejdsmarked, sundhedsvæsen og migration) og politik (fx EU-regulering og skattepolitik).

Platformens medlemmer forsker bredt og tværfagligt i problemstillinger omkring ulighed og samarbejder med partnere fra erhvervsliv, regering og internationale organisationer. Platformen bidrager innovativt i forskning, uddannelse og formidling og henvender sig til interessenter, til et akademisk miljø og til offentligheden i både national og international sammenhæng. Ambitionen er at placere CBS som toneangivende inden for international ulighedsforskning.

Platformen bringer forskere sammen fra fire institutter og er organiseret i syv såkaldte clusters med hver sit forskningstema.

Platformen løber fem år fra 1. marts 2018.

Læs mere om platformen og dens clusters (på engelsk)

Sidst opdateret: Business in Society platforms // 17/03/2022