• 16.03.2022

The Spring-edition of the Platform Newsletter is out!

Please find the web-version of our newsletter here. And remember that you can always sign up for full, future editions of the Inequality Newsletter on the platform's welcome page here on cbs.dk. Welcome!
  • 09.03.2022

CBS er med, når CPH:DOX går i luften 23. marts

Den internationale dokumentarfilm-festival CPH:DOX har i år et særligt fokus på videnskab, ikke kun i det særlige DOX:SCIENCE-program, men i festivallen som sådan. Derfor er Copenhagen Business School og vores tre tværfaglige forskningsplatforme igen med som indholdspartner, efter sidste års succes hvor mange tusinde fulgte åbningen af science-programmet og de efterfølgende debatter. Denne gang sidder vores forskere parat i flere af festivalens paneler og diskuterer hvordan forskning kan bidrage til løsning af nogle af verdens helt store udfordringer inden for bl.a. ulighed, teknologisk udvikling og diversitet. Festivalen løber 23. marts-3. april, og i år er det LIVE – så tjek programmet ud og find din plads i biografen og til de spændende debatter.
  • 19.01.2022

P1 Orientering med platformens Rune Møller Stahl

Rune Møller Stahl, lektor på CBS og medlem af forskningsplatformen om ulighed samme sted, taler om den stigende globale ulighed i kølvandet på corona-pandemien. Hør det i radioprogrammet P1 Orientering.
  • 06.01.2022

Arbejdsgruppe afleverer rapport om principper om hjælpepakker ved fremtidige epidemier

I forbindelse med aftalen om en ny epidemilov besluttede et bredt flertal af Folketingets partier at nedsætte en arbejdsgruppe, som skulle rådgive regeringen om økonomisk forsvarlige principper for hjælpepakker ved fremtidige epidemier. Arbejdsgruppens rapport ligger nu klar og er afleveret til aftalepartierne - og platformens Birthe Larsen og Yvette Lind har bidraget som eksperter.
  • 15.12.2021

CBS Inequality Platform 3rd Workshop on Health and Inequality

We are pleased to announce that the Inequality platform will hold the 3rd workshop on Health and Inequality on the 31 March-1 April 2022 at the Department of Economics at CBS. The keynote speaker is Aline Bütikofer, Norwegian School of Economics (NHH). The registration and call for papers for this workshop is now open
  • 08.12.2021

Large research grant to Mogens Kamp Justesen

Academic Director of the CBS Inequality Platform, Professor (MSO) Mogens Kamp Justesen receives funding from the Carlsberg Foundation for the research project 'Mind the Gap: Understanding the Preferences of Economic Elites and the Mass Public'.