Netværk og projekter

Inequality Platformen samler forskere fra fem CBS-afdelinger, ligesom platformen samarbejder med en bred vifte af interessenter fra erhvervslivet, internationale organisationer og politiske beslutningstagere.

Inequality Platformen:

 - Udvikler CBS' dagsorden omkring ulighed indenfor forskning, uddannelse og formidling.

 - Opbygger og plejer et tværdisciplinært forskningsfelt indenfor ulighed på CBS og sammen med akademiske partnere og eksterne stakeholders.

 - Opbygger og plejer et stærkt, internationalt akademisk netværk, skabt gennem samarbejde med eksempelvis forskningsinstitutioner som London School of Economics (LSE) og via et Visiting Fellow-program, der bl.a. tæller besøg på CBS af stjerneforskere som økonomen Richard Blundell.

 - Formidler sin forskning offentligt og i medierne, bl.a. gennem et åbnings-arrangement med økonomen Richard Blundell og billedkunstner Charlotte Haslund, Forskningens Døgn bl.a. med økonomen Mark Stabile og en EU Parlamentsvalgdebat i samarbejde med CBS Students. På Folkemødet: internationalt event om ulighed og populisme i samarbejde med DIPD og om ulighed og sundhed med Cevea. Som fast bidragyder til OECD Forum og tilhørende blog og gennem workshops om eksempelvis ulighed og byplanlægning eller klimaforandringer. Platformforskere bidrager jævnligt til danske nyhedsmedier.

 - Samarbejder med eksempelvis DIPD, OXFAM, DI, Globalt Fokus, Kraks Fond, Cevea og OECD.

 - rådgives af en styregruppe med ekstern deltagelse af DI og Oxfam/IBIS.

Sidst opdateret: Business in Society platforms // 11/12/2020