CBS deltager I Copenhagen Pride 2022

Igen i år deltager CBS i Copenhagen Pride – både i fejringen og i det fortsatte arbejde for LGBTQIA+ inklusion i hele verden. Mød os i paraden og find vores forskere i masser af arrangementer i Human Rights-programmet under Pride Week 13-21 august.

Lørdag, 13 august, 2022 - 09:00 to Søndag, 21 august, 2022 - 16:00

Love suits everyone

CBS i Copenhagen Pride Parade

Copenhagen Pride er tilbage og højdepunktet er som altid Pride Parade, i år den 20. august – kulminationen på en uges arrangementer og en proud fejring, hvor Københavns gader er tætte af mennesker, der hylder de op mod 30.000 paradedeltagere.

CBS er selvfølgelig med og samler vores studerende, ansatte og CBS-venner i et fælles engagement – mød os, det er os i de hvide LOVE SUITS EVERYONE t-shirts.

CBS i Human Rights-programmet under Pride Week

LGBTQIA+ inklusion er en fortsat opgave, hver dag!

CBS-forskere og studerende deler relevant viden om LBGTQIA+ inklusion ved arrangementer og debatter i hele ugen op til paraden, Pride Week – eksempelvis i samarbejde med store spillere som Google, Coca Cola, Danske Bank, ISS og Mærsk. Læs mere om arrangementerne på Copenhagen Pride 2022’s hjemmeside i løbet af sommeren. Du kan allerede se lidt om arrangementerne her:

• ‘Three cheers for Woke Capitalism’: Tirsdag den 16. August kl. 15.00-15.45 I Debat Teltet i Indre By
  • ’Creating Pride without Pinkwashing’: Onsdag den 17 august kl. 19.30-20.30 i Vartov i Indre By.
  • ’Workplace Inclusion’-event: Fredag den 19 august kl. 8.30-11.00 i Danske Bank auditoriet, CBS, Solbjerg Plads, Frederiksberg. Dette er et lukket arrangement.
  • ’Thesis Saloon’: TBA

Hvad kan du gøre allerede nu?

• Du kan skrive dig op til mere nyt om Copenhagen Business School’s deltagelse i både arrangementer og Copenhagen Pride Parade her
  • Som CBS’er kan du tilmelde dig til paraden på Facebook her
  • Følg Copenhagen Pride 2022 her

Vi glæder os til at diskutere og fejre med jer i august, stay tuned and stay proud.

#LoveSuitsEveryone
@cbs.cph

På Copenhagen Business School stræber vi efter at gøre vores studie- og arbejdsmiljø mere inkluderende, med plads til forskellighed – dagligt, og eksempelvis igennem vores forskning og undervisning. Copenhagen Pride er for os en anledning til at bidrage med transformativ viden og uddannelse; en del af vores samfundsansvar som offentligt universitet.

Copenhagen Pride

Sidst opdateret: Sekretariat for Ledelse og Kommunikation // 29/06/2022