Diversity and Difference

CBS’ platform Diversity and Difference arbejder for at fremme og formidle forskning i diversitet og mangfoldighed. Vores forskning involverer temaer som fx mangfoldighedsledelse, diversitet på arbejdspladser, migration, integration, køn og seksualitet.

Crowd of different people cheering

Diversity and Difference arbejder for at konsolidere, fremme og formidle forskning i diversitet og mangfoldighed, og ambitionen er at skabe et stærkt samfundsmæssigt aftryk gennem partnerskaber med politiske beslutningstagere, erhvervsledere og organisationer. Vores forskning sigter mod at bidrage til bedre og mere inkluderende løsninger i samfundet.

Platformen er et tværfagligt forskningsinitiativ, der samler CBS-forskere og skaber ambitiøse og aktive netværk både nationalt og internationalt. Vores forskning involverer temaer som organisationsstudier, mangfoldighedsledelse, diversitet på arbejdspladser, migration og integration, køn og seksualitet, uddannelse, kultur og magt.

Platformen placerer CBS centralt indenfor diversitetsforskning. Dette indebærer et tværfagligt perspektiv, hvor vi trækker på ekspertise fra hele CBS plus den nationale og international forskningsverden. Vi samarbejder tæt med interessenter og har en stærk stemme i forskningsformidling. På den måde er platformen central for virkeliggørelsen af CBS’ ambition om at bidrage transformativt til samfundet som en vidensinstitution, der leverer forskning på højt niveau med tværfaglig og innovative undervisningstilbud, stærke samarbejdsrelationer og en bred vifte af formidlingsaktiviteter.

Forskningen i CBS’ Diversity and Difference Platform sigter mod at bidrage til bedre og mere inkluderende løsninger i samfundet.

For yderligere information kontakt

Charlotte Hansen ch.msc@cbs.dk
Jesper Bjørn jbj.msc@cbs.dk

Academic Directors
Florence Villesèche fv.mpp@cbs.dk
Sara Louise Muhr slm.ioa@cbs.dk

Sidst opdateret: Business in Society platforms // 27/09/2022