Om

Platformen Digital Transformations forsker i de økonomiske og samfundsmæssige konsekvenser af den digitale og teknologiske udvikling. Forskningen er tværfaglig, problemorienteret og udadvendt og har et internationalt perspektiv.

Academic Directors

mikkel_about.jpg
Mikkel Flyverbom
Professor med særlige forpligtelser, Ph.D
ioanna_about.jpg
Ioanna Constantiou
Professor med særlige forpligtelser, Ph.D

Platformen Digital Transformations forsker i de økonomiske og samfundsmæssige konsekvenser af den digitale og teknologiske udvikling. Der er fokus på teknologiske og socioøkonomiske forandringer i den digitale tidsalder og på emner som nye organisatoriske former og forretningsmodeller; på forandringer i vidensproduktion, medier og kommunikation.

Platformen udvikler innovativ forskning og nye undervisningstilbud og arbejder på topforskerniveau i både tværfaglig og international sammenhæng. Platformen samarbejder tværsektorielt med eksterne partnere fra både offentlig og privat sektor og endelig bidrager platformen stærkt til den offentlige debat.

Platformen ledes af en styrekomite med deltagelse af lederne fra CBS' institutter DIGI, MSC and ECON samt eksternt Lisbeth Knudsen, chefredaktør for Mandag Morgen.

Platformens program løber i fem år fra marts 2018.

Læs mere om platformen og de emner, den har fokus på (på engelsk)

Sidst opdateret: Business in Society platforms // 17/03/2022