• 09.03.2022

CBS er med, når CPH:DOX går i luften 23. marts

Den internationale dokumentarfilm-festival CPH:DOX har i år et særligt fokus på videnskab, ikke kun i det særlige DOX:SCIENCE-program, men i festivallen som sådan. Derfor er Copenhagen Business School og vores tre tværfaglige forskningsplatforme igen med som indholdspartner, efter sidste års succes hvor mange tusinde fulgte åbningen af science-programmet og de efterfølgende debatter. Denne gang sidder vores forskere parat i flere af festivalens paneler og diskuterer hvordan forskning kan bidrage til løsning af nogle af verdens helt store udfordringer inden for bl.a. ulighed, teknologisk udvikling og diversitet. Festivalen løber 23. marts-3. april, og i år er det LIVE – så tjek programmet ud og find din plads i biografen og til de spændende debatter.
  • 29.11.2021

Attila Márton – Digitalt affald

Udover de mange fremskridt og fordele som digitaliseringen har bragt med sig, har den også resulteret i falske nyheder, vanedannende apps og forurening af vores sociale diskurs. Lektor Atilla Márton fra Institut for digitalisering på CBS giver her sit syn på, hvordan vi kan håndtere det, han kalder digitalt affald.
  • 08.11.2021

The 7th Global Transparency Conference - Rethinking Transparency: Challenging Ideals and Embracing Paradoxes

Transparency scholarship has become a vibrant area of research, connecting an increasingly diverse set of disciplines such as organization, communication, public administration, journalism, political science, sociology, anthropology, law, business, and philosophy. The 7th Global Transparency Conference wants to take stock of what we know about the up- and downsides of transparency by bringing together theoretical, normative, and empirical research and by spurring debates between the different perspectives.
  • 08.11.2021

• 26.10.2021

Sammen med Politiken Live: Dit ansigt... er ikke dit eget

Vær med, når en af verdens mest kendte tech-debattører, den amerikanske kunstner og programmør Adam Harvey debatterer og udstiller i Politikens Live-arrangement 9. november - det sker i samarbejde med bl.a. CBS Digital Transformations Platform, CBS forskningsprojektet AI Reuse og Mandag Morgen.