Digital Transformations

Digital Transformations på CBS forsker i de økonomiske og samfundsmæssige konsekvenser af den digitale og teknologiske udvikling. Initiativet samler CBS’ forskere i samarbejde med det internationale videnssamfund, politiske beslutningstagere og partnere fra den offentlige og private sektor for at forstå, hvordan digitale transformationer påvirker økonomien og samfundet.

Person, der snakker med en anden person over videoopkald

CBS’ Digital Transformations Platform fokuserer på de økonomiske og samfundsmæssige konsekvenser af teknologiske udviklinger i den digitale tidsalder. Med en forankring i CBS’ transformative strategi forsker vi i forandringer indenfor forretningsmodeller, organisationer og teknologi såvel som indenfor vidensproduktion, medier og kommunikation.

Store globale udfordringer i en digital tidsalder kalder akut på innovative og ansvarlige løsninger – og det er platformens ambition at bidrage til samfundsmæssig refleksion og innovation på tværs af faglige og sektorielle skel. Vi styrker den tværfaglige forskning i digitale forandringer og markerer os med en stærk stemme i den offentlige debat.

Forskningsinitiativet the Digital Transformations Platform er i centrum af CBS’ strategiske ambition om at arbejde aktivt i samfundet som en transformativ vidensinstitution. Vi bidrager til denne ambition ved at samarbejde med det internationale videnssamfund, med politiske beslutningstagere og med partnere fra den offentlige og private sektor – alt sammen omkring forståelsen af digitale forandringer. Vi arbejder innovativt og på højt niveau indenfor forskning og uddannelse og bidrager som sådan stærkt til CBS’ kerneopgave som internationalt business-universitet.

For yderligere information kontakt

Charlotte Hansen ch.msc@cbs.dk
Jesper Bjørn jbj.msc@cbs.dk

Academic Directors
Mikkel Flyverbom mf.msc@cbs.dk
Ioanna Constantiou ic.digi@cbs.dk

 

Sidst opdateret: Business in Society platforms // 19/05/2022