Om CBS Leadership

CBS Leadership klæder nuværende og fremtidige ledere på til at sætte retning og skabe resultater gennem andre og i samarbejde. Vores mål er bl.a. at sætte lys på den type af ledelse der har udviklet sig i de nordiske lande, og opmuntre til ledelsesprincipper der bygger på involvering og aktiv deltagelse.

Leadership

FORMÅL

God og ansvarlig ledelse er nøglen til værdiskabelse i virksomheder og organisationer. Og det er afgørende for private virksomheder og den offentlige sektors evne til at påtage sig deres voksende ansvar i forhold til at agere på de samfundsudfordringer, som Danmark og vores klode står over for.

CBS Leadership-initiativet ønsker at facilitere disse fremskridt i ledelsespraksis, og det er en central del af CBS' ambition om at tage ansvar for samfundsmæssige udfordringer på både lokalt og globalt niveau.

Med CBS Leadership-initiativet ønsker CBS at skabe et nordisk centrum for ledelsesviden og inspiration ved at styrke og mobilisere CBS’ ledelsesforskning, -uddannelse og dialog med omverdenen.

HVAD VI GØR

CBS Leadership er et mødested for forskere på ledelsesområdet og erhvervsfolk både i Danmark og internationalt. Vi samler, styrker og formidler CBS’ ledelsesforskning, og vi faciliterer dialogen mellem praktikere i den private og den offentlige sektor. Vi vil inspirere til den transformation der er grundlaget for at kunne adressere vigtige samfundsmæssige dagsordener som bæredygtighed, digitalisering, mangfoldighed og meget mere.

At kombinere virksomhedsøkonomi og forståelse for dynamikker i samfundet er kernen af CBS’ arbejde, og hver dag uddanner vi fremtidige og nuværende ledere til at sætte retning og levere resultater i samarbejde med andre. CBS Leadership-initiativet trækker fra denne pulje af viden og interaktion. Vi arbejder tværfagligt og samler kompetencer fra alle dele af vores organisation.

HVOR DU MØDER OS

CBS Leadership er en portal til forskning og viden om ledelse skabt i forskellige områder af vores universitet.

Vi poster artikler, podcasts og arrangementer der fremmer læring og inspiration om ledelse og inspirerer til partnerskab og tværgående samarbejde på tværs af videnscentre på CBS.

Dagens tip! Følg professor Signe Vikkelsø på Twitter for at få de nyeste opdateringer om ledelse på CBS
 

CBS Leadership Team
Eva

Eva Fog Bruun

Senior Transformation Officer og daglig leder af CBS Leadership-initiativet.

Med +20 års erfaring inden for forretningsudvikling, marketing og branding, primært i den private sektor, og med en solid baggrund som leder, bygger Eva bro mellem praktikeren og den akademiske tilgang til ledelsesdisciplinen.

Eva er desuden ekstern lektor ved Institut for Afsætning CBS.

Signe

Signe Vikkelsø

Professor, Institut for Organisation

Signe er professor ved IOA, Institut for Organisation og Academic Director for CBS Leadership-initiativet med fokus på at sikre den akademiske kvalitet af den forskning, der repræsenteres i intiativet.

Signe har en baggrund som socialpsykolog og har i mere end tyve år arbejdet med forskning og undervisning i organisationsteori og forandringsledelse - en række af dem med ’hands-on’ ledelsesefaring som institutleder på IOA.

Sidst opdateret: CBS Leadership // 11/10/2022