Udvidelse af Library2Go

Genåbningen i fase 2 omfatter ikke universitetsbiblioteker. Derfor fortsætter vi med at tage imod bestillinger på e-mail og udlevering af materialer gennem 24/7 nat-indgangen. Vi udvider dog med muligheden for at aflevere materialer og bestille bøger fra andre biblioteker.

26/05/2020

Papirpose med tidsskrifter

Opdatering 23. juni 2020:

CBS Bibliotek genåbner 24. juni 2020. Læs mere her.

Services i Library2Go:

• Aflever materialer - man-fre 9:00-15:00 (ved 24/7 nat-indgangen)
    Efter lukketid kan du aflevere i postkassen ud for B-fløjen.PDF iconSe på kort
  • Hent bestilte materialer - man-fre 9:00-15:00 (ved 24/7 nat-indgangen)
  • Bestil bøger, artikler og kapitler fra bøger (scannet kopi) via mail: library2go@cbs.dk
  • Bestil materialer CBS Bibliotek ikke selv har via bibliotek.dk eller artikeldatabaser
  • Bestil materialer direkte i Libsearch (dette driller lidt, så hvis bestillingen afvises i Libsearch, så skriv til os på library2go@cbs.dk)
  • Få vejledning via chat og e-mail man-fre 9:00-15:00

Ikke muligt endnu:

• At komme ind på biblioteket og selv finde bøger
  • Reservere og bestille hjemmeværende materialer i Libsearch (skal foregå via mail)
  • Ansatte kan ikke få tilsendt materiale med intern post