Tag 250.000 e-bøger med på ferie

Brug ferien på at indhente det forsømte, komme på forkant eller bare til at blive inspireret. Som CBS-studerende eller ansat har du adgang til mere end 250.000 e-bøger gennem CBS Bibliotek. Læs e-bøger fra velansete forlag uanset om du rejser ud i verden eller bliver hjemme.

28/06/2022

 

Kuffert fuld af tunge bøger

Brug ferien på at indhente det forsømte, komme på forkant eller bare til at blive inspireret.

Læs e-bøger fra velansete forlag uanset om du rejser ud i verden eller bliver hjemme. E-bøger fra CBS Bibliotek er altid tilgængelig for dig, der har CBS username og password.

Sådan finder du e-bøger i Libsearch

Alle de e-bøger, CBS Bibliotek køber adgang til, er tilgængelige i Libsearch.

  1. Start med at skrive et emne, der interesserer dig, i søgeboksen
  2. Afgræns derefter din søgning til ”Bøger” i højre side af skærmen (på mobil klikker du på Juster resultat)
  3. Afgræns yderligere til ”Online adgang”

Når du finder en interessant bog, klikker du på det grønne ”online” link. En pop-up side beder om dit CBS username og password. Indsæt det og du bliver ført til e-bogen hos leverandøren.

Hvorfor ser e-bøgerne forskellige ud?

Vi køber e-bøger fra mange forskellige leverandører. Derfor vil du opleve forskellige e-bogssystemer med uens services og muligheder.

Nogle e-bøger er tilgængelige som pdf-filer, andre skal åbnes i Adobe Digital Editions. Det varierer fra system til system. Brug et øjeblik på at blive bekendt med systemet, så du får mest muligt ud af det. De fleste systemer er meget ligetil at komme i gang med.

E-bøger fra specifikke forlag

Hvis du af en eller anden grund kun vil se et bestemt forlags e-bøger, som f.eks. Springer, Edgar Elgar, Oxford osv., kan du besøge vores liste over databaser, som indeholder bøger.

God sommerferie og rigtig god læselyst!

Sidst opdateret: CBS Library // 28/06/2022