Summer University og CBS Bibliotek

Pensumlitteratur, artikler og læsepladser. Biblioteket på CBS tilbyder en lang række services til dig, som har valgt at tage på Summer University på CBS.

13/06/2019

Studerende læser foran CBS Solbjerg Plads

Bøger på pensum

På CBS Bibliotek på Solbjerg Plads har vi en samling af bøger, som bliver brugt på de forskellige fag på CBS. Du er velkommen til at komme og bruge bøgerne eller tage kopier til dig selv. Samlingen er en service til alle studerende og bøgerne kan derfor ikke lånes med hjem. Du kan søge alle bøgerne til Summer University frem i Libsearch, ved at søge på ordet sommeruniversitet.

Brug CBS Bibliotek online

En meget stor mængde af bibliotekets materialer findes online i forskellige databaser. Du kan bruge det meste hjemmefra med dit CBS login.

Du kan fx finde artikler fra pensumlisten ved at søge på tidsskriftets titel under Find tidsskrifter.

Slå op i ordbøger og leksika, finde statistik, regnskaber eller markedsrapporter mm. Se oversigt over alle databaser

I Libsearch finder du bøger, e-bøger og meget mere.

Kurser i søgning

Vi har tilrettelagt 3 forskellige kurser, som hjælper dig i gang med de vigtige online ressourcer biblioteket stiller til rådighed. Vælg mellem "Finding Company Information", "Finding Industry and Market Information", "Finding Academic Literature" og "Analyzing qualitative data with NVivo". Du kan melde dig til kurserne i CBS Library Calendar.
Meld dig til et søgekursus

Få et lånerkort

Vi har allerede en lånerkonto klar til dig, så du behøver ikke udfylde nogen formularer. Kontoen bliver aktiveret, når du kommer forbi skranken på CBS Bibliotek Solbjerg Plads og vælger en personlig pinkode. Husk gyldig billedlegitimation som fx pas, kørekort eller CBS studiekort. Med et lånerkort til CBS Bibliotek kan du låne og reservere bøger i Libsearch, som indeholder hele CBS Biblioteks bogsamling.

Book læsepladser og grupperum

CBS Bibliotek tilbyder læsepladser og grupperum på hele CBS campus. I Porcelænshaven, Dalgas Have og Graduate House er der store læsesale og på Solbjerg Plads finder du både studiefaciliteter og vores bogsamling.
Book læsepladser og grupperum

24/7 adgang til CBS Bibliotek

Som Summer University studerende har du adgang til CBS Bibliotek 24/7. Det gælder på Solbjerg Plads, Porcelænshaven og Graduate House. Du skal bruge et adgangskort for at benytte 24/7 læsesalene uden for de normale åbningstider. Adgangskortet laves ved at bestille et studiekort og få det opgraderet til adgangskort hos Campus Desk i hall'en uden for CBS Bibliotek på Solbjerg Plads.
Bestil studiekort

Kontakt os

CBS Biblioteks medarbejdere er klar til at guide dig. Kontakt os i biblioteket, på chat, telefon eller e-mail, så hjælper vi dig videre. Vi glæder os til en sommer med international stemning på biblioteket. Og husk nu at aflevere det du har lånt, inden du rejser hjem igen :-)

Sidst opdateret: CBS Library // 13/06/2019