Spilder du tiden på mobilen?

BrowZine er en fantastisk ny tjeneste, hvor du kan opdage, læse og følge de bedste videnskabelige tidsskrifter. Download BrowZine som app, så løber du aldrig tør for godt læsestof på mobilen.

19/09/2018

BrowZine på forskellige enheder

BrowZine er en fantastisk ny tjeneste, hvor du kan opdage, læse og følge de bedste videnskabelige tidsskrifter. Download BrowZine som app, så løber du aldrig tør for godt læsestof på mobilen.

Hvad er BrowZine?

Det er en ny og smart måde at bladre i akademiske tidsskrifter og artikler. En slags streamingtjeneste, hvor du selv vælger det, der skal stå på din liste.
BrowZine ved, hvilke akademiske tidsskrifter CBS Bibliotek abonnerer på, og har pakket det ind i et nyt design, som er super enkelt at bruge.

Hvorfor bruge BrowZine?

Du får adgang til en masse spændende faglige tidsskrifter og dermed artikler i massevis. Dem kan du bruge til at få ideer til nye studieopgaver eller bare til at øge din bevidsthed om, hvad der bliver diskuteret i dit studieområde.

Meget af den nyeste forskning udgives i de akademiske tidsskrifter, og du kan komme helt på forkant med udviklingen, hvis du følger nogle af de betydningsfulde tidsskrifter i dit felt.

Du kan udvælge lige præcis de tidsskrifter, der interesserer dig, og lave din egen ”bogreol”. BrowZine giver notifikationer, når der er nyt i din bogreol.

Hvordan gør jeg?

BrowZine kan bruges på din computer eller downloades som app til din mobil eller tablet.

Kom godt i gang ved blot at gå til browzine.com. Hvis du vil have BrowZine-oplevelsen med dig, skal du downloade BrowZine-appen til iOS eller Android.

Når du først har oprettet en profil med din CBS e-mail, bliver din bogreol synkroniseret mellem dine enheder.

Hvem kan bruge BrowZine?

CBS studerende og ansatte kan oprette en profil med deres CBS e-mail adresse. Det er nødvendigt for at få adgang til artiklerne online eller hente dem som pdf.

BrowZine kan også bruges af andre end CBS’ere, men kun til at se tidsskrifternes indholdsfortegnelser. Der vil ikke være adgang til artiklerne med mindre man er tilknyttet CBS.

Spilder jeg tiden?

Med BrowZine kan du sagtens komme til at bruge mere tid på mobilen, men det indhold, der er i BrowZine, er lødige akademiske artikler. Du løber ikke tør for læsestof foreløbig.

Link til BrowZine
Download BrowZine i App Store, Google Play
Læs mere om BrowZine
 

Sidst opdateret: CBS Library // 19/09/2018