Online adgang til The Economist

CBS Bibliotek har altid haft seneste udgave af The Economist stående på display i biblioteket, men nu er det endnu nemmere at holde sig opdateret i det verdenskendte ugeblad. På campus har du adgang via economist.com, er du et andet sted skal du logge ind via databaser.

15/07/2020

Forsider fra The Economist

CBS Bibliotek har abonnement på The Economist i online version. Det betyder, at du kan se ugebladet, som det ser ud i trykt udgave og i alle de versioner, der udgives kloden rundt.

På The Economists hjemmeside kan du finde det nyeste nummer under menupunktet "Current edition". Vælger du "Browse all editions" kan du at se tidligere numre og andre regionale versioner. Du kan se ældre numre tilbage til 1997 og se covers og læse artikler fra dengang Clinton, Yeltsin og Blair sad på magten.

På hjemmesiden har du også adgang til Special reports, Briefings; Latest updates, ledere fra regionale versioner samt Technology Quarterly. Det ligger alt sammen under menupunktet "Menu", hvor du også finder en emne- og geografisk baseret indgang til artiklerne.

Hvis du har brug for ældre artikler fra The Economist, er der også adgang til The Economist Historical Archive, som dækker perioden 1843-2014.

 

Andre databaser fra The Economist:

EIU country reports/profiles

The Economist Historical Archive 1843-2014

Sidst opdateret: CBS Library // 15/07/2020