One screen to rule them all?

En samtale med professor Bent Meier Sørensen om den magt som vores mange digitale enheder udøver over os. Semestrets sidste event i CBS Library Forum.

30/04/2019

Bent Meier Sørensen

Gå ikke glip af sæsonens sidste arrangement i CBS Library Forum. Denne gang om den magt som vores mange digitale enheder udøver over os.

For at hjælpe os med at forstå fænomenet, er vi meget glade for at introducere Bent Meier Sørensen, professor ved Institut for Ledelse, Politik og Filosofi på CBS og forfatter til bogen Skærmens Magi: at træne modstandskraften i en digital tid.

I bogen diskuterer professor Meier Sørensen skærmens magt og hvad det betyder i vores hverdag. Bogen blev nomineret til Blixenprisen 2018 for årets faglitterære udgivelse og udvalgt af Statens Kunstfond til promovering udenlands som en af blot ti faglitterære bøger fra 2018.

Skrivekonsulent på CBS Bibliotek Thomas Basbøll vil, i samtale med professor Meier Sørensen om alt fra fake news til big data, fra sociale medier til kunstig intelligens, fra Gollum til Golem, forsøge at forstå den teknologi, som i stigende grad styrer os.    

Arrangementet er gratis og alle er velkommen.

Tid og sted

Date: Torsdag 9. maj 2019
Tid: 17:00 - 18:30
Sted: CBS Library Forum - CBS Bibliotek Solbjerg Plads kælderen
Campus: Solbjerg Plads

Sidst opdateret: CBS Library // 30/04/2019