Nem adgang til statistik

Nyheder

Månedens database: Statista. Find statistik til din kommende opgave eller stil din nysgerrighed. Statista indeholder statistik fra mere end 22.000 kilder fra hele verden og dækker mere end 170 brancher. Og samtidig er den nem at bruge - prøv den.

07/11/2018

Hver måned fokuserer vi på en udvalgt database. Denne måned er det den fantastiske statistik-database, Statista. Den indeholder statistik fra mere end 22.000 kilder fra hele verden og dækker mere end 170 brancher.

Hvorfor bruge Statista?

Brug Statista til at finde alle mulige forskellige statistikker. Det kan for eksempel være, hvem der har den mest populære instagramkonto eller en dybdegående rapport om fx FinTech branchen. Eller en liste over hvilke virksomheder, der ligger på top 100 målt på markedsværdi, eller hvad forbrugere bruger penge på.

Hvis du har søgt efter statistik før, har du sikkert oplevet, at det ofte er svært og næsten kræver ekspertviden blot at navigere i statistiske databaser.

Statista har gjort det til deres mission at gøre det nemt og intuitivt at finde brugbar statistik.

Du kan hente grafer, illustrationer og færdiglavede infographics. Men det, der er virkelig lækkert og brugbart, er de mange dossiers, surveys og rapporter, Statista producerer.

Det er samlinger af data fra diverse kilder om et specifikt emne. For eksempel dossiers om Social Media Usage Worldwide, Container Shipping eller endda Global Economy.

Hvis du har et emne, har Statista sandsynligvis noget statistik, du kan bruge.

Få en hurtig introduktion

16. November 2018, 9:00-9:30 CBS Bibliotek Solbjerg Plads Lecture Room 2. sal (ingen tilmelding)

Se eller læs mere

Sidst opdateret: CBS Library // 05/04/2019