Library2Go på CBS Bibliotek

Nyheder

CBS Bibliotek lancerer takeaway service. Det betyder, at du nu kan få fat i materialer fra CBS Bibliotek, som hidtil har været utilgængelige. Servicen er begrænset for at mindske smittespredning af COVID-19.

 
28/04/2020

Nu åbner CBS Bibliotek for muligheden for at få udleveret materialer fra CBS Bibliotek. Det kan være et kapitel fra en bog, en hel bog eller en artikel fra et trykt tidsskrift. I det omfang reglerne tillader det, sender vi teksterne elektronisk.

Servicen er kun for CBS studerende og ansatte.

Bestilling af materialer 

Send en mail med information om det materiale du ønsker til Library2Go@cbs.dk. Vi ekspederer din bestilling, så hurtigt vi kan.

Du modtager et svar, som enten indeholder en elektronisk kopi af den tekst, du har bestilt, eller besked om, hvor og hvornår du kan hente materialet.

Afhentning af materialer

Udleveringen vil ske ved CBS Biblioteks Natindgang Solbjerg Plads 3 nær rampen til p-kælderen. Det er ikke muligt at komme ind på biblioteket og finde bøger på hylderne selv og du kan ikke bestille materialer ved Natindgangen.  Du kan kun afhente materialer, du har bestilt på ovenstående mail.

For at undgå smittefare fordeler vi afhentningen i følgende intervaller: kl. 9-10, 10-11 eller 11-12 for at undgå at for mange kommer på samme tid. Kun én person kommer ind ad gangen for at få udleveret sit materiale. Vi beder dig respektere dette.

Ikke muligt at aflevere materialer

Det er ikke muligt at aflevere bøger endnu.

 

Sidst opdateret: CBS Library // 12/05/2020