Kommunikation i organisationer

CBS Bibliotek giver adgang til mange forskellige opslagsværker. Et af de nyeste i kurven er the International Encyclopedia of Organizational Communication, som er et super godt opslagsværk, hvis du vil vide mere om virksomhedskommunikation.

30/07/2017

Begejstret pige med sin laptop

CBS bibliotek giver adgang til mange forskellige opslagsværker. Et af de nyeste i kurven er the International Encyclopedia of Organizational Communication, som er et super godt opslagsværk, hvis du vil vide mere om virksomhedskommunikation.

Hvad kan jeg læse om?

I opslagsværket kan du finde beskrivelser af og forskning om et væld af emner som f.eks. ledelseskommunikation, forhandlinger og organisationskultur. Herudover er der også fokus på nye kommunikationsteknologier.

Bogen er inddelt efter forskellige emner f.eks. Communication Messages and Processes, Power and control, Culture and Diversity.
Under hvert emne kan du klikke dig videre til begreber som f.eks. bullying in the workplace, communication policies, intercultural communication eller organizational culture.

Hvert opslagsord består af et abstract og en pdf.

Hvor finder jeg den?

International Encyclopedia of Organizational Communication ligger på bibliotekets oversigt over databaser ligesom alle de øvrige encyklopædier og opslagsværker, du har adgang til gennem biblioteket.

Andet om samme emne

CBS Bibliotek giver også adgang til Medie- og kommunikationsleksikon, som er et dansksproget opslagsværk, velegnet til hurtige definitioner af diverse begreber indenfor emnerne.

Skal du bruge mere dybdegående materiale om emner indenfor kommunikation, anbefaler vi at søge i Libsearch, som indeholder bøgerne på hylderne i CBS Bibliotek samt en masse online ressourcer. Du kan også søge efter akademiske artikler i databasen Communication & Mass Media Complete.

Links til omtalte databaser

Sidst opdateret: CBS Library // 25/02/2021