Invitation til Power BI online workshop

Power BI er et oplagt værktøj til at visualisere og præsentere dine data på en nem, stilfuld og meningsfuld måde, så implikationerne af dine data bliver tydelige for dine læsere. Tilmeld dig og vær med til den online introduktion.

26/05/2020

Mandag den 8. juni mellem 9-12 afholder CBS en online introduktion til Power BI og du er inviteret. 

Hvad er Power BI?

Power BI er seneste skud på stammen i Microsoft´s Business Intelligence værktøjsportefølje og tilbyder en brugervenlig BI løsning.

Med Power BI kan slutbrugere udtrække og analysere relevant data i en lettilgængelig grænseflade. Den binder datatransformation, -analyse og –visualisering sammen i ét værktøj, hvilket gør det meget enkelt at skabe personlige dataløsninger.

Power BI er ideelt til hurtige, elegante og meningsfulde visualiseringer og kan bidrage til at tydeliggøre budskabet i data for dine læsere.

Online introduktion

I dette webinar vil vi se på hvordan man med Power BI kan skabe egne datamodeller på baggrund af forskellige datakilder, herunder tabeller fra eksisterende Data Warehouse og eksternt data i Excel, CSV mv.

Hovedfokus vil være hvordan man kan generere brugervenlige dashboards og rapporter med Power BI´s enkle og intuitive brugergrænseflade.

Tilmeld dig i CBS Biblioteks kursuskalender

Sidst opdateret: CBS Library // 26/05/2020