Gyldendals ordbøger er nu en del af Ordbogen.com

Din onlineordbog får nyt udseende. Gyldendals ordbøger er nemlig blevet opkøbt af Ordbogen.com. Som CBS-studerende og -ansat har du adgang til ordbøgerne både online og offline.

25/03/2022

 Skærmbillede fra Ordbogen.com og en stak røde ordbøger

Din online ordbog har fået nyt udseende. Gyldendals Ordbøger er nemlig blevet opkøbt af Ordbogen.com og derfor ser bibliotekets online ordbog anderledes ud. Ordbogen.com er nem og overskuelig at bruge, og som CBS-studerende og -ansat har du adgang til ordbøgerne både online og offline.

Hvilke ordbøger er med?

Ordbogen.com indeholder de kendte røde ordbøger fra Gyldendal samt en række specialiserede ordbøger som f.eks. Regnskabsordbøgerne og Gyldendals økonomisk  ordbog og juridisk ordbog:

 • Gyldendals røde ordbøger ( engelsk, fransk, spansk, svensk, tysk)
 • Regnskabsordbøgerne (dansk-engelsk-dansk)
 • Fagordbøger (økonomi: dansk-engelsk-dansk, jura: dansk-engelsk-dansk og dansk-tysk-dansk, medicin ordontologisk: dansk-engelsk-dansk)
 • Retskrivningsordbogen
 • Fremmedordbog
 • Synonymordbog
 • Dansk betydningsordbog

Som udgangspunkt slår du op i alle ordbøgerne samtidigt. Men du har mulighed for at benytte en bestemt ordbog ved at markere den som favorit (klik på stjerne).

 

Download til din computer og mobil

"Ordbogsprogrammet" kan downloades til din computer, så du altid har alle ordbøgerne ved hånden. Du skal være på CBS' netværk for at downloade Ordbogen.com's ordbøger til offline brug:

Download til computer:

 1. Gå til Ordbogen.com
 2. Klik på Download i toppen af siden
 3. Vælg "Enkelt bruger" og dit styresystem og accepter licensbetingelser.
 4. Installer filen

App til mobilen

 

Gå til Ordbogen.com

Se flere ordbøger

 

Sidst opdateret: CBS Library // 25/03/2022