Glad studerende vinder iPad

Nyheder

CBS Bibliotek udloddede for 3 uger siden en iPad Pro til en CBS studerende, der ville bruge 5-10 minutter på et spørgeskema om plagiering. Vinderen er fundet og vi takker for den overvældende deltagelse. Men måske er du stadig i tvivl om, hvad plagiering er og hvordan du undgår det?

16/11/2017

Vinder modtager iPad

Felix blev temmelig overrasket, da han fik beskeden om, at han var blevet trukket som vinder af en ny lækker iPad Pro. Den var blevet udloddet af CBS Bibliotek for at deltage i undersøgelsen om CBS-studerendes forståelse og opfattelse af plagiering. Præmien blev overrakt onsdag eftermiddag på CBS Bibliotek Solbjerg Plads.

Vi fik 755 besvarelser og er meget tilfredse med deltagelsen. Og så håber vi på, at du er ligeså parat til at bidrage med inputs en anden gang.

Nu skal svarene analyseres, og vi regner med at bliver meget klogere på, hvad du opfatter som plagiering, og om vi er gode nok til at fortælle om det.

I tvivl om hvad plagiering er?

Det er nemt at komme til at plagiere uden at vide det og uden at ville det. Derfor kan du godt blive dømt for plagiering, selvom det aldrig har været din intention at plagiere.

Hvis du er i tvivl om, hvad plagiering egentlig er, og hvornår du gør noget, du ikke må, så kig på CBS Biblioteks LibGuide om plagiering og akademisk redelighed. Her finder du hjælp til at undgå at plagiere.

Sidst opdateret: CBS Library // 05/04/2019