Flyt dine referencer fra RefWorks til Mendeley

Adgangen til RefWorks udløber 31. oktober 2017. Hvis du bruger RefWorks og også regner med at bruge et referenceværktøj efter oktober i år, anbefaler vi, at du skifter til Mendeley.

11/09/2017

Illustration af migration fra RefWorks til Mendeley

Mendeley kan de samme ting som RefWorks og mere til. Vi synes det er nemt og godt at arbejde i, så du kan skifte system uden bekymring. Mendeley har lavet en enkel guide, som fører dig trygt gennem processen. Gå til PDf guide.
Derudover har bibliotekets reference eksperter lavet en guide, som kommer omkring alle tænkelige facetter af Mendeley og overgangen fra RefWorks. Se den i bibliotekets Mendeley LibGuide.

Hvis du allerede er Mendeley bruger
Hvis du allerede har oprettet en konto hos Mendeley med din CBS e-mail, er du automatisk inkluderet i CBS’ institutionelle licens.
Har du derimod en konto, som er oprettet med en anden e-mail adresse end CBS e-mailen, skal du blot skifte e-mail i Mendeley og blive medlem af Copenhagen Business School Library Group for at få adgang til den udvidede institutionelle adgang.

Begynd nu, hvis du aldrig har brugt et system til at holde styr på dine referencer
Vi kan kun anbefale, at du kommer i gang med at bruge Mendeley til at holde styr på alle de referencer og kilder, du bruger i dine opgaver. Du kan hente referencer ind i dit system, mens du laver litteratursøgning, gemme PDF’er, lave korrekte henvisninger i dine tekster og ikke mindst lave perfekte litteraturlister i et snuptag.

Nye muligheder i Mendeley
De fleste referencesystemer kan nogenlunde det samme, men Mendeley har nogle ekstra og interessante funktioner.

• Fungerer rigtig godt med MS Word
  • Nem navigation
  • Tilføj noter, markeringer og kommentarer i PDF dokumenter
  • Opret grupper og del interessante referencer
  • Følg forskere og grupper indenfor dit emnefelt.

Brug for hjælp?
Hvis du har spørgsmål til RefWorks og Mendeley, så kontakt CBS Biblioteks referencehåndteringsgruppe: Joshua Kragh Bruhn, Liselotte Brandstrup, Mette Bechmann og Liv Bjerge Laursen på reftool.lib@cbs.dk. Eller tjek Mendeley LibGuiden.

Sidst opdateret: CBS Library // 12/09/2017