Database: EMIS Professional

En fantastisk kilde til indsigt i emerging markets med bl.a. brancheanalyser, virksomhedsprofiler, makroøkonomi og erhvervsnyheder.

06/05/2015

Emerging markets markeret på verdenskort

EMIS Professional hed tidligere “ISI Emerging Markets”. Og det gamle navn giver dig en god fornemmelse for indholdet i databasen. Her kan du nemlig finde masser af information om emerging markets i form af fuld tekst erhvervsnyheder, virksomheds- og finansielle informationer (virksomhedsprofiler, regnskaber og indtjeningsestimater), brancheanalyser og rapporter, makroøkonomisk statistik, forecasts osv.

Informationer om mere end 140 ikke-vestlige lande

EMIS Professional dækker mere end 140 lande fra den ikke-vestlige verden og får informationerne fra mere end 16.000 kilder på 15 forskellige sprog. Du får adgang til data der rækker 10 år tilbage. Indholdets tilgængelighed og dato varierer dog fra kilde til kilde.

Indholdet er inddelt i nogle overordnede moduler:

 • Macroeconomic: integrerer makroøkonomiske og finansielle data, forecasts, lande risikovurdering, seneste nyheder og rapporter om landene
   
 • Companies: adgang til informationer om virksomheder fra 90 forskellige lande
   
 • Industries: adgang til rapporter og nyheder om brancher klassificeret efter NAICS kodesystem
   
 • News: adgang til nyhedskilder på 15 forskellige sprog fra næsten 100 lande
   
 • Dealwatch: information og nyheder om handler, M&As (mergers & acquisitions) og ECM (equity capital market)
   
 • Reports: en genvej til dybdegående rapporter om brancher, virksomheder og analytisk indhold om de forskellige emerging markets.
   
 • Sources: en genvej til filtrering af kilderne efter kriterier som fx regioner, type eller sprog

Afgræns din søgning

Det er muligt at søge på tværs af alle lande og kildetyper, men vi anbefaler, at du afgrænser din søgning til enten land eller kildetype pga. af den store indholdsmængde i databasen.

CBS Bibliotek tilbyder adgang til EMIS Professional på campus og fjernadgang. Fjernadgang kræver, at du logger ind med CBS brugernavn og password.

Sidst opdateret: CBS Library // 06/05/2015