Database: EIU Country Reports

EIU Country Reports giver dig et opdateret og struktureret overblik over de økonomiske og politiske forhold i alle anerkendte lande i verden.

27/03/2015

Skærmbillede fra EIU

Billede: Skærmbillede fra EIU. Søgning på Argentina.

EIU Country Reports giver dig et struktureret overblik over de økonomiske og politiske forhold i alle anerkendte lande i verden. EIU Country Reports udgives af Economist Intelligence Unit, en søstervirksomhed til bladet The Economist.

Ud over daglige opdateringer om vigtige begivenheder og prognoser, indeholder databasen også månedlige landerapporter.

CBS Bibliotek giver adgang til fanerne Summary, Politics, Economy og Reports.

Summary

Her får du det hurtige overblik. Highlights og basale faktuelle oplysninger om landet. Den politiske struktur, ministre, valg osv.

Politics

Vælger du Forecast i dropdownmenuen, får du nogle artikler om politisk stabilitet, valg og international relationer. Hertil er knyttet nyhedsstof.

Economy

Indeholder opdaterede tal for landets økonomi samt informationer om landets penge- og finanspolitik, økonomisk vækst, inflation og meget mere.

Reports

Under fanen reports kan du hente en landerapport, som indeholder de nyeste informationer om landet. Skulle du være interesseret i ældre data, kan du også hente rapporter fra arkivet, som ligger på EIU’s gamle hjemmeside.
 

Der er ikke adgang til fanerne Risk, Business og Industry.  Alt indhold i databasen, som er markeret med en rombe, er ikke tilgængeligt.

CBS Bibliotek tilbyder adgang til EIU på campus og fjernadgang. Fjernadgang kræver, at du logger ind med CBS brugernavn og password.

 
Sidst opdateret: CBS Library // 27/03/2015